SĂĄdan fjerner du melkesyre

SĂĄdan fjerner du melkesyre

Når du træner, føler musklerne et godt stykke tid, men så bliver de sårede og bliver sårede i en dag eller to bagefter. Denne fælles sted begivenhed skyldes ofte opbygningen af ​​mælkesyre. Mælkesyre opbygges under selve øvelsen og derefter ryddes ud kort tid efter at øvelsen stopper. Mælkesyre er hovedsagelig en energikilde og giver dig mulighed for at opretholde dine energiniveauer. Den smerte, der mærkes for dage efter øvelsen, er den smerte, du føler af den skade, musklerne opretholder under træning. Der er et par tricks at slippe af med smerten, og de arbejder på flere måder.

Trin 1

Stræk dine muskler. Stretching dine muskler forud for en træning hjælper med at holde musklerne limber og minimerer skaden og dermed smerten du føler. Stretching efter træning er en let form for træning og giver musklerne mere chance for at køle ned. Post-workout stretching har også den fordel, der øger blodgennemstrømningen og hjælper naturlig genopretning.

Trin 2

Varm dine muskler. Sørg for, at musklerne er varme før en træning; Dette kan indebære brugen af ​​en varmepakke og tung opvarmning. Dette kan alle reducere muskelstivhed. Stivhed er ofte relateret til skader og tidligere muskelskader.

Trin 3

Cool ned dine muskler. En nedkøling kan hjælpe med at transportere skadelige affaldsprodukter fra dine muskler og lade dit hjerte forsinke mere regelmæssigt. Hvis du bare holder op med at træne, kan disse affaldsprodukter lettere fanges i dine muskler og kan skade længere. Også dit hjerte vil takke dig, da det lægger meget mindre stress på dit kardiovaskulære system.

Trin 4

Hold dit aktivitetsniveau op. Hvis du bare sidder og vegeterer resten af ​​dagen, vil du føle dig mere sår. At være aktiv hjælper også musklerne til at genoprette sig bedre og holder dem fra at blive stramme og holde fast på det affaldsmateriale. Det kaldes ofte som aktiv hvile. Det hjælper også på et psykologisk niveau. Det hjælper med at holde øje med smerten.

Trin 5

Spis sunde fødevarer. Holde dine muskler højt i vitaminer og nødvendige næringsstoffer hjælper med at sikre, at når dine muskler genopbygges, har de de byggesten, de har brug for. Protein er en nødvendighed, som det er kalium. Kød og bananer er perfekte måder at få disse naturligt på.

Del:
Kommentarer