Sådan fjerner du maven fra mænd

Sådan fjerner du maven fra mænd

Mavefedt, også kendt som visceralt fedt, er svært at slippe af med, hvis kun fordi der ikke findes nogen enkelt, uafhængig metode til at slippe af med det. "Spot reduktion" er en misdannelse, og de eneste effektive metoder kræver rigelige koncentrationsgrader, disciplin og vigtigst, dedikation.

At komme af med mavefedt

Stop med at drikke øl. Ikke alle har en øl mave, men de, der gør, bør vide, at en pause i ens drikkevaner kan føre til en hurtig reduktion af udseendet af mavefedt. Maven fedt forbundet med øl er særlig fast og er mere synlig for det blotte øje, men det forsvinder hurtigere og med mindre indsats end andre typer af fedt.

Forbered en kost og ernæring plan. For dem, der har mavefedt af andre årsager end øl, er en kost- og ernæringsplan baseret på grundlæggende sundhedsprincipper afgørende. Det betyder en plan, der består af små, sundere måltider hele dagen og mindre store og fede måltider. Mindre og sundere betyder f.eks. En skål havregryn - en kop uden sirup eller smør - og et hårdkogt æg til morgenmad.

Du kan enten tilmelde dig på dit lokale gym eller købe nogle grundlæggende træningsudstyr til dit hjem. Brændende mavefedt kræver kardiovaskulære øvelser, såsom jogging, men kræver også lidt muskel træning, der følger med vægtløftning. Kardiovaskulær træning og gevinster i muskler både brænder fedt, men førstnævnte brænder også muskler, og derfor er det vigtigt at inkludere begge typer træning i din overordnede fedt tab plan.

Start med at arbejde på dine maves muskler. Grundlæggende crunches og sit-ups vil skære det, men husk at skubbe dig konstant for at udfordre dine muskler og forårsage muskelvækst. Endnu bedre, hvis du kan, holde vægt på brystet, mens du gør crunches og sit-ups. Dette vil ikke nødvendigvis fjerne mavefedt, men det vil gøre maven fedt mindre tydelig, og dine ab muskler bliver mere indlysende. Det vil også hjælpe med at styrke din kerne, som vil lette fedt tab gennem andre øvelser.

Advarsler

Nogle mennesker bliver bedraget i at tro på, at der er et enkelt svar på mavefedt, som ofte tager form af enten fedtsugning eller "mave-tucks", men enten proceduren er faktisk meget farlig. Desuden forlader de begge alvorlige fysiske påmindelser af operationen, såsom løs hud eller ar. Disse procedurer foreslås kun af nødvendighed og med betydelig lægehjælp. Generelt skal du dog holde fast ved de prøvede og sande metoder, der er beskrevet ovenfor.

Del:
Kommentarer