Sådan fjerner du maven Fat ved hjælp af en muskelstimulator

Sådan fjerner du maven Fat ved hjælp af en muskelstimulator

Abdominale muskelstimulatorer bruger lyse bølger af elektricitet til at engagere musklerne. Mens elektronisk muskelstimulering er en hæfteklammer til medicinsk rehabilitering for at holde en muskelgruppe fra atrophere på grund af at et lem bliver immobiliseret, er muskelstimulerende midler markedsført som en måde at flad en fed mave på de senere år. For en muskel stimulator til at være effektiv, skal du også deltage i en regelmæssig træning rutine og spise en sund afbalanceret kost.

Udfør mindst 150 minutter med moderat intens kardiovaskulær træning om ugen for at hjælpe med at reducere fedtceller gennem hele kroppen. De, der er lidt mere avancerede, må kun udføre 75 minutters intense kardio øvelser pr. Uge; dog altid starte et nyt træningsprogram langsomt for at forhindre skade eller hjertesygdomme, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Eksempler på god kardiovaskulær motion omfatter jogging, svømning, rask gang, aerobic og cykling.

Forøg muskelmassen i din krop ved at udføre styrketræninger fem dage om ugen. Styrketræning øvelser udnytte en ekstern vægt til at tilføje modstand over for specifikke muskelgrupper, hvilket får musklerne til træthed. Efterhånden som musklerne reparerer sig, bliver fibrene større og forøger dermed størrelsen. ShapeFit siger 1 pund af muskel kan brænde 35 til 50 kalorier for simpelthen at opretholde sig selv, og jo mere muskelmasse din krop har, desto flere kalorier bliver brændt i løbet af dagen. Tal med din læge om en sikker styrketræning træning rutine.

Læs vejledningen på muskelstimulatoren. De nøjagtige brugsanvisninger varierer fra produkt til produkt; De fleste produkter kræver dog, at du placerer en gelopløsning på stimulatorpadserne, inden du placerer puderne på din mave.

Placer de elektriske puder på din abdominal region, og tænd maskinen. Begynd ved at vælge den lave indstilling og gradvist øge intensiteten. Lad stimulatoren arbejde efter de retningslinjer, der er fastlagt i brugervejledningen. Brug aldrig stimulatoren længere end foreslået af producenten. Fortsæt med at bruge muskelstimulatoren dagligt i forbindelse med kardiovaskulær og styrke træning øvelser for at hjælpe med at slippe af med mavefedt.

Del:
Kommentarer