Sådan fjerner du marionette linjer

Sådan fjerner du marionette linjer

Marionette linjer kan være nogle af de hårdeste rynker at håndtere. Også kaldt grine linjer, disse rynker vises rundt om mund og hage, og de fleste mennesker, der beskæftiger sig med dem, er ikke underholdt. Mens plastikkirurgi er en mulighed for nogle, foretrækker mange mennesker sikre og naturlige tilgange til at håndtere deres linjer og rynker.

Øvelser

Sid dig komfortabelt i en stol med mellemlang til lav ryg, så du kan vippe hovedet bagud over stolens bagside. Dette er startpositionen for de fleste ansigtsøvelser. Øvelse styrker musklerne i ansigtet og opfordrer ilt og næringsstoffer til at strømme til dette område, hvilket resulterer i mindre sagging og rynker.

Tilt hovedet tilbage langt nok, at du kigger på loftet. Lav en bevægelse med munden som om du tygger. Gentag i 20 minutter mindst en gang om dagen for at få de bedste resultater.

Tilt hovedet tilbage og se på loftet. Pung dine læber som om du kysser nogen. Pung og slip 10 gange, så tag hovedet tilbage til en normal position. Gentag vippe og udøve fem gange, mindst en gang om dagen.

Tilt hovedet tilbage og se på loftet. Pung dine læber som før. Stak tungen ud, og prøv at røre din hage med tungen og strække så langt som muligt. Hold denne position for et tal på 10, og vend tilbage til en normal position. Gentag fem gange, mindst en gang om dagen.

Tilt hovedet tilbage og se på loftet. Pung dine læber og stræk din læbe så langt som muligt over din overlæbe. Hold denne position for et tal på fem, og vend tilbage til en normal position. Gentag fem gange, mindst en gang om dagen.

Produkter

Påfør makeup concealer til dit ansigt for at blødgøre marionet linjer. En blød, lysfarvet concealer vil afspejle lys, hvilket reducerer dybden og intensiteten af ​​griner. Læg en lille concealer på din ringfinger og glat over linjerne, og brug mere efter behov.

Vær opmærksom på andre områder af dit ansigt, som vil reducere udseendet af marionette linjer. Påfør et glat lag af lys rødme til dine kinder, der begynder i midten af ​​kinderne og blande udad for at matche farven på resten af ​​dit ansigt. Dette vil fremhæve rundheden af ​​dine kinder og gøre opmærksomheden væk fra dine griner.

Køb et kollagenstimulerende produkt fra dit sundheds- og skønhedsforretning eller apotek. Disse produkter simulerer virkningerne af plastikkirurgi ved at forbedre hudens styrke og modstandsdygtighed. Anvend på dine griner efter produktvejledningen.

Del:
Kommentarer