Sådan fjerner du mal fra døre

Sådan fjerner du mal fra døre

Refinishing en dør kan få det til at se nyt ud. Det er dog vigtigt at vide, før du begynder jobbet, hvor svært det faktisk kan være, især hvis du har at gøre med en trædør. Linjerne og sprækkerne i skoven kan være yderst vanskelige at fjerne. Det er også vigtigt at tage højde for, om maling på døren indeholder bly. Hvis du til sidst føler, at døren er værd, følger nogle grundlæggende trin dig med at fjerne malingen.

Forbered dit arbejdsområde. Hvis det er muligt, er dette et udvendigt job. Hvis du kan tage døren udenfor, vil du forhindre røg fra malingfjerneren fra at overvælde dit hjem. Hvis du fjerner malingen udenfor, er det ikke en mulighed, skal du sørge for at have et arbejdsområde med mange vinduer, der kan åbnes. Læg affaldssække eller anden plast i det område, du arbejder i og over, der laver aviser i flere lag. Dette vil medvirke til at beskytte gulvet du arbejder på.

Anbring dit eget sikkerhedsudstyr. Dette bør omfatte handsker og ansigtsmaske. Passende emner til dette særlige job sælges hos lokale boligforbedringsbutikker. Åndedrættet fra malingens fjernelse er ikke sund. Sørg for at læse alle sikkerhedsforanstaltninger og retninger på maleren.

Pensel på et lag af maling remover. Arbejd på den ene side af døren ad gangen. Du bliver nødt til at give paint remover tid til arbejde. Følg vejledningen på dåsen. Den nødvendige tid vil blive angivet og kan variere afhængigt af hvor mange lag maling er på døren.

Brug scraberen til forsigtigt at begynde at løfte malingen fra døren. Sørg for, at du har en sparebeholder for at sætte maleskrabene i. Gamle malerkasser, der stadig har lågene, er perfekte til dette. Sørg for, at dåserne bortskaffes ordentligt.

Vær forberedt på at gøre noget slibning. Maling vil sandsynligvis blive ved revner og sprækker og kan være svært at fjerne. Prøv at skure det. Et andet godt tip er at bruge en smørkniv eller metalfil for at fjerne maling fra revnerne.

Lad døren helt tørre, før man starter den samme proces med den anden side. Vip døren forsigtigt op og begynde igen på den anden side. Lad begge sider tørre helt, før du laver maleri eller farvning til døren. Hvis malingfjerneren ikke er helt tør, kan den forstyrre den nye maling.

Del:
Kommentarer