Sådan fjerner du hudmærker fra øjnene

Sådan fjerner du hudmærker fra øjnene

Selv om det er relativt uskadeligt, kan der altid forekomme hudmærker, og det kan være en grim og generende tilføjelse til din hud. Skin tags er ekstra flapper af hud, der ikke er større end 1/2 tommer. De kan dukke op når som helst og hvor som helst, men heldigvis kan fjernes ret let uden en tur til lægen. Husk dog, at fjernelse af et hudmærke fra øjenlåget er noget, du måske vil være forsigtig med, da du er tæt på øjet.

Let at gøre

Bind et stykke tandtråd omkring hudmærket. Sørg for, at flossen er tæt omkring bunden af ​​taggen. Lad flossen binde omkring taggen i flere minutter for at sikre, at mærket taber blodcirkulationen der flyder til den.

Træk taggen væk fra huden med tråden. Ved hjælp af et par sømklippere (du kan bruge et saks i stedet) klippe bunden af ​​taggen. Sørg for at sterilisere klipperne før brug (gør dette ved at placere dem i en gryde kogende varmt vand i flere minutter).

Hvis du ikke føler dig komfortabel med at skære tagget selv, skal du have en skamløs ven.

Dab en lille mængde hydrogenperoxid på området med en bomuldskugle. Pas på ikke at få peroxidet i øjet.

Brug en blanding af ricinusolie og bagepulver til at lave en hjemmelavet pasta. Du kan købe ricinusolie i de fleste købmandsvarer eller apoteker. Omhyggeligt påføring af denne pasta til din hud tag vil hjælpe det falde i to uger, hvis det anvendes tre til fire gange om dagen. Køling af blandingen holder det godt i mindst 48 timer, så du kan genanvende så meget som nødvendigt i det tidsrum.

Dip et papirhåndklæde i nogle æblecidereddike og dryp det på hudmærket. Dette vil medføre, at hudmærket bliver misfarvet og falder inden for få dage.

Tips

Sørg for, at objektet på dit øje faktisk er et hudmærke.

Læger kan fjerne hudmærker med brændende og frysende metoder, men disse er ikke altid dækket af sygesikring.

Advarsler

Vær forsigtig, når du arbejder med skarpe genstande, især omkring øjenlåg.

Anvendelse af ricinusolie eller æblecidereddike omkring øjet kan være skadeligt. Vær forsigtig, og undgå at komme for tæt på selve øjet.

Del:
Kommentarer