Sådan fjerner du gummipurvmærker fra fodboldsko

Sådan fjerner du gummipurvmærker fra fodboldsko

Selvom kunstige gummioverflader giver et jævnt og strømlinet spillefelt, kan lærets overdel af dine fodklemmer stadig lide af scuffs og mærker. Vedligeholdelse af dine klumper, som omfatter fjernelse af torvmærker, kan holde dine fodboldsko på deres bedste i hele sæsonen. Der er mange teknikker til fjernelse af scuffs fra læder overdel; Det kan tage at prøve to eller tre forskellige metoder, før du finder den der virker bedst for dit bestemte par sko.

Trin 1

Tør alle scuffs på fodboldskoene af med en tør, ren, hvid klud umiddelbart efter spillet eller øvelsen. Nogle torvmærker vil være lette eller overfladiske og vil let komme væk med det samme. Opbevar klamrene i en maskepose til turen hjem; masken tillader luftstrøm, som hjælper skoene ud og trækker vejret under transport.

Trin 2

Rens de mørkere eller sværere mærker på klosserne, så snart du vender hjem. Forsinkelse af rengøringsprocessen kan medføre, at snavs og græs sætter sig i læderet, hvilket gør det vanskeligere at fjerne mærkerne.

Trin 3

Sæt en blyant viskelæder eller kunstnerens viskelæder forsigtigt hen over gummipurvmærkerne. Denne metode fungerer bedst med lyse eller overfladiske mærker. Gnid mærkerne blødt for at undgå at fjerne et lag af materiale på skoene. Hvis det ikke virker, skal du gå videre til næste trin.

Trin 4

Damp en ren klud med varmt vand. Gnid den våde klud over scuffs på fodboldskoene, indtil mærkerne er væk. Hvis mærkerne stadig er synlige, tag en tandbørste.

Trin 5

Skrub mærkerne med en tandbørste og en lille smule ikke-gel tandpasta til at rengøre skoene. Gnide stedet forsigtigt med en cirkelbevægelse, indtil markerne er væk. Tør tandpastaen af ​​skoene med en ren, våd klud.

Trin 6

Dæk mærkerne med sko polish eller refinishing spray, hvis ingen andre metoder har fjernet scuffs fra skoene. Fyld skoene med avis for at holde indersiden tør. Påfør poleret eller sprøjtet som angivet af producenten. Brug tynde lag af polish eller spray for en jævn finish. Lad skoene tørre mellem frakker.

Del:
Kommentarer