Sådan fjerner du golfgrebs uden at ødelægge dem

Sådan fjerner du golfgrebs uden at ødelægge dem

Ændring af golfgreb kan gøre underværker for dit spil, men hvordan kan du få de uhyggelige greb ud af dit yndlingssæt af klubber uden at ødelægge dem? Heldigvis er der flere afprøvede måder at pry off golf greb uden at ødelægge eller rive materialet, så de kan genbruges og genbruges på fremtidige klubber. Følgende er tre golfspiller-godkendte metoder til at fjerne golfgreb sikkert og nemt.

Luftkompression

Vedhæft en luftkompressionsmaskin til din klub ved at indsætte en tynd luftkompressor dyse i det lille hul i hætten på dit golfklubgreb. Denne proces vil i det væsentlige sprænge grebene fra dine golfklubber ved hjælp af luft, så de bliver intakte i slutningen.

Slip luft ind i klapgrebet og adskille grebet fra klæbemidlet. Vær forsigtig, mens du udfører dette trin, da for stærk en udbrud af luft kan rive grebet og gøre det ubrugeligt i fremtiden.

Fjern kompressorens dyse og tag forsigtigt grebet af klubben ud.

Grip Removers

Få en greb remover med en fjederstang. Mange golfudstyrsproducenter bærer dem til at hjælpe med at fjerne gamle greb fra klubber. Du vil også have brug for et klæbemiddel-fjernende opløsningsmiddel, såsom malingsfortynder eller acetone. For at lette påføringen skal du sætte opløsningsmidlet i en klemflaske.

Hold din klub stående op, så grebet hviler på jorden. Hold klubben stabil mod din krop.

Sæt fjederstanggreb remover værktøjet under grebet af grebet og arbejde det under materialet ved at vride det sammen med indpakningen af ​​grebet. Skub ikke for hårdt, da dette kan rive grebet.

Klem opløsningsmiddel ind i rummet skabt af grebfjernelsesværktøjet mellem klubben og grebet. Dette vil hjælpe med at opløse klæbemidlet og gøre grebet lettere at glide af. Fortsæt med at tilføje opløsningsmiddel og arbejde værktøjet rundt inde i grebet, indtil du føler grebet pop fri.

Fjern grebværktøjet og vrid golfklubben i samme retning som indpakningen af ​​grebet, indtil det bliver trukket af klubben. Brug en klubbens rengøringsmiddel til at tørre overskydende klæbemiddel tilbage af grebet.

Opløsningsmiddelpumpe

Fyld en beholder med acetone eller et andet klæbemiddelopløsningsmiddel. Indsæt kanylens nål i rummet mellem metalet i klubben og grebet.

Pump acetonen ind i mellemrummet mellem klubben og grebet, og opløs lugen, der holder grebet på plads.

Indsæt nålen på flere forskellige steder rundt om golfklubbens skaft for at opløse limen grundigt. Gentag trin 2, indtil klubben slipper fri for limen, og grebet glider af.

Del:
Kommentarer