SĂĄdan fjerner du en sinusinfektion

SĂĄdan fjerner du en sinusinfektion

En bihuleinfektion er en frustrerende tilstand. De har tendens til at være gentagende, smertefuld og meget langvarig. Antibiotika blev engang betragtes som god behandling, men det er nu antaget, at de fleste tilfælde af bihulebetændelse er relateret til noget svampe, som en gærinfektion, hvilket gør antibiotika rent faktisk at virke mod kur. Lægerne bliver endda frustreret over manglende evne til at behandle en sinusinfektion. Næste gang du lider af en sinus infektion, prøv denne naturlige lettelsesmetode.

Bland opløsningen. Til at begynde med, bland en halv teskefuld groft saltet salt med otte ounce lunkent vand i neti potten. Varmt vand brænder dig og køligt vand vil være ubehageligt, så vær opmærksom på temperaturen.

Vip hovedet. Tilt hovedet til siden og indsæt neti potten tud forsigtigt ind i det hævede næsebor, forsegle gryden og næseboret.

Ånde og hæld. Træk vejret gennem din mund og langsomt hæve potten for at skabe en blid, stabil strøm af opløsningen, der vil vaske ud under næseboret. Hvis opløsningen dræner ved munden, sænk panden.

Gentag trinene. I slutningen rydde næsepassagen ved udånding fast. Derefter vippe hovedet på den anden side og gentage på den side.

Endelige tanker. Denne praksis med næsevanding er blevet praktiseret af entusiaster af ayurveda og yoga i tusinder af år og er yderst effektiv og behagelig, hvis det gøres ordentligt. Nøglen er at forblive rolig og fortsætte med at trække vejret gennem din næse. Hvis du ikke er afslappet, løber opløsningen ikke korrekt. Bu, når du er færdig ordentligt, vil du regelmæssigt fjerne dine næsepassager af duften, pollen, støv og forurening, der forhindrer din vejrtrækning korrekt og forårsager bihuleinfektioner.

Del:
Kommentarer