SĂĄdan fjerner du en golfaksel fra hovedet

SĂĄdan fjerner du en golfaksel fra hovedet

At bygge eller genopbygge dine egne golfklubber kan være en sjov og lukrativ indsats, men uden de rigtige værktøjer og ekspertise kan du ende med flere spørgsmål end svar. Fjernelse af et klubbhoved fra sin aksel er en simpel proces med de rigtige værktøjer.

Fjern et golfklubshoved

Fjern enhver ferrule, din golfklub kan have brug af en kniv. Sørg for at klippe med bladet væk fra dig, vær forsigtig med ikke at skære så dybt, at du kan beskadige akslen.

Lås din klubbs grafitaksel tæt ind i et akseltraktionsværktøj. Hvis du arbejder med en stålakselsklub, kan du låse den i en skruestik ved hjælp af gummiklemmen.

Hvis du bruger akseludtrækningen, skal du glide på den hængselkrave, der passer bedst til akslen over klubben. Stram værktøjet og læg et pres på halshovedets hals.

Brug en elektrisk varmepistol eller propanbrænder til at påføre varme på hele overfladen af ​​klubens hosel. Dette vil blødgøre og smelte epoxy inde i hosel.

Forøg spændingen på akselekstraktor og fortsæt med at påføre varme, indtil epoxy blødgør nok til at fjerne klubhovedet.

Hvis du bruger skruen og trækker hovedet for hånd, skal du være sikker på at bære varmebestandige handsker. Fortsæt med at anvende varmen jævnt og drej klubbhovedet ud af akslen, da epoxyen bliver blød nok.

Fjern varmekilden, sĂĄ snart hovedet er fjernet for ikke at beskadige klubbens hoved eller aksel.

Del:
Kommentarer