Sådan fjerner du en fast ridningstøv fra foden

Sådan fjerner du en fast ridningstøv fra foden

Ridestøvler er ofte svære at sætte på, endsige tage afsted. Hvis du har nye ridestøvler, der ikke er ordentligt brudt i eller rygestøvler, der er en størrelse for lille, er det muligt, at din fod sidder fast i støvlen. Ikke panik. Der er et par billige hjem retsmidler til at prøve, før du tyver på at skære støvlen fra din fod.

Få en ven til hjælp

Før du prøver noget andet skal du tage plads og slappe af. Tag stolens sæde til at stabilere dig selv og udvid foden, der sidder fast i støvlen foran dig. Få en ven til at trække af støvlen. For bedre gearing sætter ryggen af ​​stolen imod en væg og sætter benet i 90 grader vinkel i luften.

Boot Jacks and Shoe Horns

Boot jacks og sko horn bør være din næste handling, hvis en anden ikke er i stand til at trække fra din ridestøvler. Wedge din faste fot ind i trekanten af ​​bootstikket. Placer din anden fod oven på startstikket for gearing. Placer dine hænder imod en væg for balance. Lad støvlet tage fat i støvlen på støvlen og løfte din fod ud af støvlen. Hvis din boot har et kortere ben, skal du bruge et skohorn til at pope din hæl ud af støvlen.

Temperatur

Varme forårsager molekyler at udvide. Sæt en varmepude rundt ankelen i støvlen for at udvide læderet. Lad opvarmningspladen stå i støvlet i mindst 10 minutter. Prøv at flytte din fod rundt i støvlen for at skubbe læderet ud. Hvis det ikke virker efter 10 minutters varme, skal du lade varmepuden stå i yderligere 10 minutter. Derudover forårsager forkølelsen molekyler at presse sammen. Din fod er muligvis blevet svedig og opsvulmet inde i bagagen. Hvis din fod føles hævet, hæv den og læg is på toppen af ​​støvens fod. Når din fod føles køligere og som hævelsen er gået ned, prøv at fjerne foden fra bagagen.

Smøremidler

Smøring af din fod skal være en sidste udvej, da olien kan gøre noget rod og vil plette støvlen, hvis den kommer på ydersiden. Brug af smøremiddel er kun nyttigt, hvis du ikke har sokker. Tag olivenolie eller babyolie og dryp 2 til 3 spsk ned bag, bag og på bagsiden. Vip din fod så meget som muligt for at sprede olien rundt om foden. Brug mere olie, hvis det er nødvendigt, så prøv at fjerne din fod fra støvlen.

Del:
Kommentarer