Sådan fjerner du en edderkop fra et øre

Sådan fjerner du en edderkop fra et øre

Sådan fjerner du en edderkop fra et øre. Hvis du kan høre et ridser i øret og føle en kilden, kan du have en edderkop i øret. Edderkopper har tendens til at flygte til mørke steder at skjule, og hvis dit øre er i nærheden, er det et sandsynligt sted at gå. Aldrig frygter, der er en nem måde at fjerne dette skadedyr fra dit øre!

Sug en bomuldskugle med gnidningsalkohol. Vrid ikke det ud, du skal bruge så meget af væsken som muligt.

Tilt hovedet til siden med det indadvendte øre opad.

Klem bomuldskuglen over øret mens du suger den drikkende alkohol inde. Lad masser af plads mellem bomuldskuglen og dit øre for at edderkoppen skal kravle ud.

Fjern edderkoppen fra dit øreområde, så snart den går ud, ellers kan det gå ind igen. Edderkoppen vil sandsynligvis skure ud hurtigt, så vær forberedt, når den kommer ud for at pusse ham væk.

Tips

Hvis du har en frygt for edderkopper, kan du få brug for hjælp fra en anden til at håndtere edderkoppen, når den forlader dit øre.

Advarsler

Søg lægehjælp, hvis dette ikke løser problemet. Du kan have noget andet end en edderkop i dit øre. Brug ikke en bomuldspindel eller en lille kniv for at forsøge at fjerne eller dræbe edderkoppen; Dette vil medføre skade på øret.

Del:
Kommentarer