Sådan fjerner du det indre øre

Sådan fjerner du det indre øre

Tryk fra væske eller mucusopbygning i det indre øre kan udløse overbelastning. Tegn på ørebelastning omfatter tryk, tinnitus og høreproblemer. Et tilstoppet øre er almindeligt med forkølelse, allergiske reaktioner og sinusinfektioner. Og hvis de ikke behandles, kan væske i ørerne resultere i en smertefuld øreinfektion. Men heldigvis er der måder at få hurtig lindring og afværge øret.

Stå i badeværelset med brusebadets løb. Luk badeværelsesdøren, tænd varmtvandet og hold dig i rummet i 10 til 20 minutter for at hjælpe med at opløse eller tynde slim eller væske i det indre øre. Dampen fugter luften og hjælper "pop" øret.

Brug en luftfukter til at forbedre symptomerne. Som et varmt brusebad øger et hjem luftfugter luftfugt og hjælper med at opløse trængsel i det indre øre.

Prøv en over-the-counter medicin. Start med en decongestant for at bryde overbelastning i det indre øre. Hvis dette ikke virker, skal du bruge en antihistamin. Allergier kan forårsage tilstoppelse af indre øre.

Sluge for at åbne de indre ører. Gentagne gange drikker og slukker væsker afbalancerer trykket i det indre øre og hjælper pop ørerne. Hold et glas vand i nærheden og drik ofte for at lindre øjenbelastning.

Tygge tyggegummi eller gyde gentagne gange. Bevægelsen om at flytte din kæbe op og ned eller fra side til side åbner det eustachiske rør og afhjælper tryk i ørerne.

Del:
Kommentarer