Sådan fjerner du basketballmål

Sådan fjerner du basketballmål

Basketball mål er en vidunderlig tilføjelse til ethvert hus; Men efter mange års brug kan du ønske at fjerne basketballmålet og bortskaffe det. Uanset om du blot ønsker at erstatte målet med en ny model, eller du ikke længere vil bruge målet, kan fjernelse være en kedelig proces og passer bedre til et to-personers job. Fjernelse kræver flere håndværktøjer, og du bør være sikker på at tage de anbefalede forholdsregler for at reducere risikoen for skade under processen.

Placér en stige ved siden af ​​basketball målet, så du kan nå toppen af ​​målet. Klatre stigen og fjern bolterne, der sikrer basketballen fra toppen af ​​målet med en skruenøgle. Sæt bøjlen til side.

Fjern bolte, der fastgør bagpladen til basketballen, ved hjælp af en skruenøgle. Spørg en partner for at hjælpe dig, da bagpladen ofte kan være tung og uhåndterlig af dig selv. Sæt bagpladen til side.

Ryd alle objekter væk fra basketballen i en 15-fods radius, hvis det er muligt. Sæt en 10-fods længde af reb eller kæde rundt om basketballen ca. 4 fod fra bunden af ​​målet.

Sæt på sikkerhedsbriller og læderhandsker og skær basketballen ca. seks inches fra bunden ved hjælp af en motorsag. Få en partner til at udnytte målet i en bestemt retning, mens du skærer den ved hjælp af kæden. Sørg for at udnytte målet væk fra genstande, som det kunne falde på og beskadige som indkørsler, køretøjer eller bygninger.

Træk målet ned, mens du skærer gennem stangen, indtil du har helt adskilt stangen fra 6-tommers stub. Skær stangen op i mindre individuelle stykker ca. 1 til 2 meter lang. Dette gør afsætning lettere.

Bryd betonen omkring stangstubben ved hjælp af en slæbhammer eller jackhammer.

Skovl den brudte beton ud og kassér den. Fortsæt opbruddet af betonen, indtil du kan fjerne stangen fra stangen fra jorden. Fyld indhullet med snavs eller cement til sikkerhedsmæssige formål.

Del:
Kommentarer