Sådan fjerner du Basketball Metal Pole

Sådan fjerner du Basketball Metal Pole

Når det er på tide at sige farvel til den gamle basketbøjle i bunden, er det vigtigt at fjerne det helt fra jorden, så der ikke opstår skader fra resterende stykker. Fjernelse af stangen er udfordrende og kræver en stor indsats, muligvis fra to personer, men kan gøres med den rigtige teknik. Sørg for at have de rigtige værktøjer på plads, før du starter, så du ikke sidder fast i midten af ​​fjernelsen.

Instruktioner

Trin 1

Fjern bagpladen og bøjlen fra stangen for at mindske vægten på toppen af ​​stangen. Det skal glide af toppen af ​​stangen (ved hjælp af nogle grundlæggende værktøjer og WD-40). Sørg for at frigøre den øverste del, inden du forsøger at fjerne.

Trin 2

Ved hjælp af kraftsagen skæres metalpolen halvt ned for at mindske vægten af ​​den del, der sidder fast i jorden. Efter dette er færdigt, klippe polen så tæt på jorden som du kan, så det meget lille stikker ud af jorden. Vær yderst forsigtig ved at bruge en motorsag og sørg for at tage alle sikkerhedsforanstaltninger.

Trin 3

Ved hjælp af en kombination af skovl og slædehammer for at fjerne snavs og banke betonbasen løs, fjern stangen fra jorden, så alt du er tilbage med er et hul i jorden og en lille metalpol med en betonplade fastgjort til bunden.

Trin 4

Brug slædehammeren til at fjerne alle resterende betonstykker på stangen for at gøre begge ender lettere at bortskaffe.

Trin 5

Udfyld hullet med snavs (original eller snavs, du har købt fra butikken). Sikker og korrekt bortskaffelse af alle dele af basketballsystemet og sørg for, at der ikke er nogen stykker metal eller beton, der ligger rundt på jorden.

Del:
Kommentarer