Sådan fjerner du arvevæv fra kirurgi

Sådan fjerner du arvevæv fra kirurgi

Ærvæv fremkommer på enhver kropsdel, der har været målet for en signifikant kirurgisk snit. Det er en naturlig del af helingsprocessen, og er ikke altid permanent. Det kan forekomme på hud eller på indre organer. I sidstnævnte tilfælde kan arvæv hindre funktion, indtil det heler. Arvæv kan reduceres med plastikkirurgi, cremer, massage og vitaminbehandlinger, men det kan aldrig fjernes fuldstændigt.

Reduktion af kirurgiske ar

Tal med en plastikkirurg eller dermatolog om muligheden for ar fjernelse. Fjernelse af arvæv er mere muligt på hudår, der skyldes kirurgi. Intern ar fjernelse er en mere farlig og kompleks proces. Teknikker til kirurgisk ar fjernelse omfatter dermabrasion, hudtransplantater og dermabrasion. Disse processer er mest effektive til behandling af store kirurgiske ar, såsom dem, der lades af åben hjerteoperation. Rådfør dig med en professionel om kirurgisk ar fjernelse, mens aren stadig danner for at få de bedste resultater.

Udforsk ikke-kirurgiske muligheder for ar reduktion tilbydes af dermatologer og plastikkirurger. Kemiske peeling kan forbedre tekstur og udseende af arte områder af huden. Denne ikke-invasive proces er forbi efter et par timer, og genoprettelsen tager kun et par dage.

Gennemgå et program med gentagen massage og dybvævsmassage for at reducere både intern og ekstern ardannelse ved at lede blodstrømmen til det berørte område. Massage terapi nedbryder arvævet ved gentagen påføring af tryk. Proceduren kan være smertefuld, men det reducerer ardannelse og smerte forårsaget af aret på lang sigt. Denne metode er mest effektiv, hvis den anvendes, mens aren stadig dannes.

Brug cremer, lårbehandlingsplader og vitamintilskud med højt indhold af E-vitamin for at fremskynde ar-helingsprocessen, men alvorlig ardannelse vil ikke blive stærkt påvirket af sådanne behandlinger. Disse cremer gør arvævet blødere og reducerer inflammation, hvilket gør dem bedre til at blande sig med den omgivende hud. Prescription cremer såsom Retin-A forbedrer celleregenerering, accelerere ar-helingsprocessen.

Tips

Arvæv fra kirurgi kan aldrig fjernes fuldstændigt, men ved hjælp af en flerkantet tilgang kan arvæv reduceres stærkt. Scars helbreder sig over lange perioder.

Del:
Kommentarer