Sådan fjerner blåbær pletter fra tænder Naturligvis

Sådan fjerner blåbær pletter fra tænder Naturligvis

Et smukt smil er et vigtigt træk på ethvert ansigt, men at spise eller drikke bestemte fødevarer kan få dine tænder til at blive mørkede og farvede. Fordi tænderne er porøse, kan spiser farverige fødevarer som blåbær måske skabe ubehagelige pletter, der er vanskelige at fjerne. Normal børstning og tandtråd er muligvis ikke nok; Men blåbær pletter på dine tænder er aftagelige med nogle specifikke tandpleje.

Børste og floss dine tænder for at fjerne overskydende tartaropbygning, der kan bidrage til udseendet af blåbærfarvede tænder. Brug en tandbørste med mellemstore børster og børster i en nedadgående bevægelse kraftigt i mindst tre minutter for at rense tænderne grundigt.

Skyl hele munden med 3 procent over-the-counter peroxid i et til 10 minutter for at blegge dine tænder og fjerne blåbær pletter. Hydrogenperoxid virker som en oxidator og løfter pletter fra porøst materiale, herunder tænder.

Bland en pasta, der indeholder en teskefuld hydrogenperoxid, ¼ tsk bagepulver og ¼ tsk havsalt. Vary mængder til at danne en klæbrig pasta, hvis det er nødvendigt. Børste dine tænder med denne blanding i op til tre minutter. Skyl og gentag om nødvendigt. Følg med en peroxid skylning i op til 10 minutter og derefter et klart vand skyl for at helt rense blåbær pletter fra tænderne.

Tips

Pensel gingerly når du bruger havsalt til at forhindre emalje slid.

Advarsler

Citronsaft kan være kaustisk for tandemaljen og skal bruges med forsigtighed.

Del:
Kommentarer