Sådan fjerner bid mærker

Sådan fjerner bid mærker

Bide mærker kan skyldes forskellige situationer. På det mest grundlæggende niveau er bidemærker simpelthen en forværring af huden, når der påtrykkes tryk for at bringe blodet til overfladen af ​​huden. Der er flere ting, du kan gøre for at fjerne bidemærker, uanset hvilken type situation du har opnået dem i.

Hold en isterning til det berørte område af huden, bevæg isen i cirkulære bevægelser for at bekæmpe hævelse og rødme.

Læg en ske i fryseren i 10 til 15 minutter. Derefter skal du holde bunden af ​​skeden direkte på bittemærket. Dette vil give det samme resultat som isterningen, men er ikke så rodet. Når skeen bliver varm, sæt den tilbage i fryseren og drej den så meget som muligt for at undgå hævelse og blå mærker.

Påfør varme efter ønske. Placer en varm drik krus på bid mærket. Alternativt har varmen tændt og slukket hver 10 til 15 minutter. Dette vil stimulere blodstrømmen til toppen af ​​huden og fremskynde helingen.

Let børster området med en gammel, blød og ren tandbørste. Brug en op og ned bevægelse for at øge blodgennemstrømningen for at fremskynde helingen. Anvend ikke for meget pres, eller området bliver rødt og ømt.

Tips

Hvis der opstår ardannelse, skal du bruge solcreme dagligt såvel som demelaniserende cremer og ar behandlinger. Du bliver nødt til at se en hudlæge til receptbehandling. Brug tøj eller sminke, der skjuler bidemærket, hvis du ikke ønsker at det skal ses.

Advarsler

Afhængigt af sværhedsgraden af ​​bid kan det tage op til seks måneder, før såret heler helt. Må ikke modløses; huden er beskadiget, og kroppen har brug for tid til at helbrede sig selv.

Del:
Kommentarer