Sådan Fixes en vægtbænk

Sådan Fixes en vægtbænk

Din vægtbænk er en af ​​dine mest grundlæggende stykker fitnessudstyr. Det er enkelt, robust og understøtter dig i mange af dine grundlæggende øvelser. Din vægtbænk består af en slat, understøtningsstruktur, vedhæftede filer og eventuelt et hængsel. Når det går i stykker, skal din første tanke være af sikkerhed. I mange tilfælde vil en repareret vægtbænk ikke være robust nok til at træne på. Når du kigger på reparationer, skal du undersøge hvert af disse stykker igen. Den gode nyhed er, om det er sikkert reparerbart, det er let repairable.

Check For Deal Breakers

Sørg for, at din bænk kan gendannes til sikker arbejdsstilling. Det sidste du vil have, er en bænk, der kan falde sammen, mens du løfter.

Kontroller understøtningsstrukturen, som normalt er lavet af kvadreret metalrør. Hvis selve metallet er beskadiget, er det tid til at få en ny bænk. Selvom du kan svejses, må du ikke satse på styrken af ​​reparationen.

Kig på slat (det polstede område). Den er lavet af et stykke træ, nogle slag og en afdækning. Hvis træet selv er brudt, skal du udskifte sladen.

Kontroller for krumning eller bøjning. Hvis understøtningsstrukturen eller slat er skævt, bøjet eller ude af form, skal du erstatte din bænk i stedet for at forsøge at reparere den.

Undersøg hængslet, hvis det er relevant. Hvis der er strukturel skade på hængslet, skal du udskifte hængslet eller hele bænken.

Stram vedhæftningerne

Find ud af, hvordan slat er fastgjort til understøtningsstrukturen. Normalt vil dette ske via flere bolte på undersiden af ​​slat.

Kontroller hver bolt på sin side og stram den med stikkontakten.

Udskift eventuelle bolte, der mangler, rustet, strippet eller brudt.

Test den reparerede bænk for stabilitet. Hvis det wobbles, se igen på vedhæftet fil og understøtninger.

Del:
Kommentarer