SĂĄdan Fixes en Mongoose Bike Back Bremser

SĂĄdan Fixes en Mongoose Bike Back Bremser

En mongoose cykel har tilbagebremser, der ligner dem på en ti-speed. Et forreste håndtag trækker et kabel fastgjort til en bolt inde i en yolk-stil sele. Dette trækker de to bagbremser sammen og påfører tryk på hjulkanten. Bremserne virker generelt meget godt, men kan brydes efter meget brug. Et almindeligt problem er løsningen af ​​bremsekablet. Dette kan løses med et par grundlæggende værktøjer.

Tryk ned og slip derefter baghåndbremsens håndtag. Du vil se bremserne klemme ned på hjulkanten. Juster dem efter deres aktuelle position. For eksempel, hvis den venstre klemmer sig hurtigere, skal du trykke på æggeblommen til venstre.

Løsn ryggen fed på æggeblomstret, lige over midten af ​​bagbremserne ved hjælp af en skralder eller Phillips-skruetrækker (afhængigt af din model). Giv det en kvart omgang eller mindre for at løsne bolten og lad æggeblommen bevæge sig frit til højre eller venstre.

Reponér bremseplommen, så begge arme er placeret lige imod dækfælgen. Træk derefter selen ned igen, indtil den er sikker.

Tænd bremserne igen ved at trække på håndtagets håndtag. De to bremsearme skal klæbe på randen på samme tid. Hvis ikke, gentag trin 2 og 3, indtil armene er placeret korrekt.

Del:
Kommentarer