Sådan Fixer Udløseren af ​​en Airsoft Gun

Sådan Fixer Udløseren af ​​en Airsoft Gun

Airsoft er en holdbaseret action sport, der ligner paintball og andre militære stil spil. Det indebærer brug af replik skydevåben, der skyder 6 mm plast BBs. Imidlertid har disse våben ligesom deres virkelige modparter en række problemer, der vil afværge fra tid til anden. Et af de mest almindelige men vigtigste spørgsmål er en ikke-fungerende trigger. Dette er en relativt let løsning, men en vigtig til at løse, da der ikke er noget værre end et fastgjort våben i midten af ​​et brand.

Trin 1

Brug en sekskantnøkkel til at fortryde boltene og låsestifterne på pistolens krop.

Trin 2

Glid forsigtigt den øverste halvdel af kroppen ud og udsæt våbenets indre. Pas på ikke at forstyrre gearkassen eller tætningen omkring tønderen. Knocking disse dele ud af justering er en enorm hovedpine, og pistolen vil ikke fungere korrekt, hvis de er forstyrret.

Trin 3

Find udløserenheden over håndtaget og lige under gearkassen. Udløserenheden er sædvanligvis sølv.

Trin 4

Skru den øverste halvdel af triggerenheden af. Igen skal du være forsigtig med ikke at forstyrre indards, da det er meget nemt at gøre meget skade på dit våben på grund af uforsigtighed, når du laver reparationer.

Trin 5

Tilbagestill triggeren på dens pinde, og sørg for, at fjederen er korrekt forbundet til den øverste halvdel af triggerenheden. Den rigtige funktion af foråret er virkelig vigtig, da spændingen mod gearkassen er, hvad der sender signalet for at frigøre BB.

Trin 6

Udskift toppladen, og udskift derefter den øverste halvdel af pistollegemet. Sørg for, at alle skruer er stramme og at alt passer godt sammen igen. Hvis det ikke gør noget, er der noget galt. Tving det ikke tilbage på plads, eller du vil bryde pistolen.

Del:
Kommentarer