Sådan Fix Sky Marks på en Golf Club

Sådan Fix Sky Marks på en Golf Club

At ramme under en golfkugle, så den kommer i kontakt med toppen af ​​klubben, efterlader en scuff eller ridse, bedre kendt som himmelmærker. De er ikke smukke. Sky mærker er mest oplagte på chauffører og fairway woods. Mærkerne er indlysende i maling eller emalje på toppen af ​​klubben. Mindre himmelmærker kan fjernes med de rigtige forsyninger og noget albuefedt.

Forbered et arbejdsområde ved at sprede et håndklæde på en bænk eller et bord med plads nok til at udklare klubben og dine reparationsartikler. En bænkskærm er ikke nødvendig, men kan hjælpe med at holde klubben stabil, mens du arbejder på den. Brug nogle klude eller anden polstring i skruen så kæberne ikke beskadiger klubbens skaft.

Brug en blød tandbørste dyppet i sæbevand for at skrubbe himmelmarkeringen. Brug små cirkulære bevægelser som du skrubber. Dette bør fjerne eventuelle lette overflademærker.

Skrub klubben på samme måde med bufferforbindelse til dybere mærker. Bufferforbindelsen er lidt slibende og vil fjerne nogle af emaljen eller malingens overtræk for at glatte ud overfladen. Normalt må kun en lille del af belægningen gnides væk for at fjerne skymarkeringen, og det vil ikke påvirke klubbenes finish. Gnid forbindelsen let, langsomt øge trykket for at fjerne himlen mærket. Et motoriseret svinghjul kan også anvendes.

Rengør klubben med en frisk lap og sæbevand for at fjerne bøfningsforbindelsen. Tør klubben tør med en blød klud.

Reparér eventuel fjernelse af maling eller emalje, der kan være mere end acceptabel ved brug af bil-opmaling. Denne maling er meget hård og vil hjælpe klubben til bedre at modstå de strenge af spil. Efter omhyggelig påføring af touch-up-maling ved hjælp af producentens anvisninger, anbring et klart sprøjtestøv over overdelen af ​​klubben for at genoprette den oprindelige glans.

Del:
Kommentarer