SĂĄdan Fix en Golf Krog

SĂĄdan Fix en Golf Krog

De fleste golfspillere er plaget af et af to problemer: rammer en utilsigtet krog eller et utilsigtet skive. Af de to muligheder er det bedre for de to onde at ramme krogen. Bolden har tendens til at rulle længere med en krog, så du mister ikke hele afstanden, som et stykke taber. Selvfølgelig er det simpelthen frustrerende at hakke eller skære bolden udenfor grænserne. Heldigvis kan du rette din golfkrog. Målet bør være at rette krogen for at have en lille træk i stedet for at ændre boldflyvningen til et skive. For bedre spillere er målet at lære at slå en draw eller fade på kommando.

Grib klubben, du binder bolden mest (sandsynligvis føreren) og går til det lokale driving range. Lej en spand med bolde og varm op med et par strækninger og øve gynger (ikke slå bolde endnu).

Vælg et mål på området for at ramme golfbolden.

Linje op for at slå den første golfbold mod målet.

Tjek dine fod-, hofte- og skulderpositioner, da du holder golfklubben langs dine hofter og vandret til jorden. Klubben skal pege mod dit mĂĄl. Hold golfklubben pĂĄ dine skuldre og tjek den.

Placer golfklubben på jorden og langs tæerne. Gå tilbage for at se, hvor du er spids.

Adress bolden igen og foretag ændringer i din kropsposition til at linje dig selv op til målet.

Hit fem eller seks bolde og se på boldflyvningen. Sørg for at kontrollere din justering inden hvert hit. Hvis du ikke længere kugler bolden, forsøgte din krop at gøre op for dårlig mål og justering.

Adress bolden igen og se ned på dit greb. Hvis du ser tre eller flere knogler på din venstre hånd, bruger du et stærkt greb. Løs klubben i dine hænder, drej dine hænder til venstre og rundt om klubben, indtil du ser to knuckler på din venstre hånd (dette kan føle sig akavet).

Hit fem eller seks flere bolde med dit nye greb. Du kan rotere dit greb på klubben lidt til venstre eller højre for at ringe i en let træk i stedet for krogen. Lav ikke store ændringer i dit greb.

Juster grebet trykket, hvis du stadig holder bolden. Hold klubben med lige så meget pres for at holde det i dine hænder under swing. Tilføj lidt mere greb pres med din venstre hånd, og ramt fem eller seks flere bolde.

Træk gennem resten af ​​kuglerne, med fokus på din justering og de ændringer, du lavede for at fikse krogen.

Del:
Kommentarer