Sådan Fix en Duck Hook eller Snap Hook i Golf

Sådan Fix en Duck Hook eller Snap Hook i Golf

Nogle af de bedste golfspillere fra hele tiden er blevet plaget af en alvorlig udgave af en krog, der er kendt i golfparlance som en ænderkrog, en snapkrog eller ærefødning, er bolden. Tidligt i sin karriere kæmpede den store Ben Hogan med dette problem. Mere for nylig har Tiger Woods kæmpet for at holde bolden fra buet lavt og venstre. Uanset grundårsagen er en snap hook det resultat af et ekstremt lukket klub ansigt ved slag.

At finde årsagen

Per definition er en snap hook en bold, der kurver højre mod venstre på en lav bane og off target. For enkelhed er alle instruktioner fra udsigten til en højrehåndet golfspiller. Grundårsagen kan være i fundamentet eller i swing-bevægelsen selv. Se efter nogle af disse årsager:

  • Stærkt greb, hvilket betyder, at dine hænder roteres for langt til højre eller med uret på grebet.
  • En flad backswing, hvilket betyder at du svinger klubben rundt om din krop på et plan i stedet for vinklen på ryggen.
  • Manglende overførsel af din vægt til din venstre side og rotere din krop fuldt ud på opfølgningen.

Det er ikke usædvanligt, at din snap hook er resultatet af to eller endda alle tre af disse årsager.

Få en (korrekt) greb

Et greb, der drejes for langt til højre, vil resultere i et lukket klubflad ved slag. Placer din venstre tommelfinger i klokken 1 - lige til højre for midten af ​​grebet - og din højre tommelfinger kl. 11. Den "Æv" udformet af tommelfingeren og pegefingeren på hver hånd skal pege på den højre skulder. Når du ser på dine hænder, skal du se to eller tre knogler på din venstre hånd. Hvis du holder klubben korrekt, føles det som om håndtaget er i fingrene på hver hånd i stedet for palmerne.

Drill: Swing on Plane

Når din backswing er for flad, svinger du din klub rundt om din krop i svingplanet. Når du starter din downswing, bliver klubben fanget bag din krop, og dine hænder springer gennem slag og lukker klubbens ansigt.

Prøv denne øvelse ved hjælp af justeringspinde for at holde din klub svingende på flyet. Placer to justeringsstænger - der findes i de fleste golfudstyrsbutikker - på jorden parallelt med hinanden og mållinjen. Enderne skal pege i retning af dit mål. Sørg for, at pindene er ca. 8 tommer fra hinanden, og skab en bakke, hvorigennem du svinger. Placer en bold midt i stængerne. Stik en tredje stang i jorden til højre for stangen nærmest dine fødder. Vinkel, der stang så det, er tilnærmelsesvis vinklen på akslen i din klub. Swing over stangen på både din backswing og downswing. Denne øvelse vil træne dig til at svinge på et mere opretstående plan.

Bor: Drej dine hofter

Når du ikke skifter din vægt til din venstre side på nedstyrtningen og ikke roterer gennem bolden, vil din krop bremse og dine hænder bliver mere aktive og blokerer klubbens ansigt lukket. Resultatet er en snap hook. I denne øvelse skal du svinge til en afbalanceret finish med dine hofter fuldt drejede. Tænk på at dreje din højre hoftepose mod målet. Du er i den rigtige position, hvis:

  • Dit bæltespænde vender mod målet.
  • Din vægt er på hælen på din venstre fod og venstre ben er lige.
  • Din højre hæl er væk fra jorden, og tåen på din sko er let at røre ved jorden.
  • Dine knæ berører.
Øv at svinge til denne afbalancerede position uden at ramme en bold. Hold finishet for et tal på fem sekunder. Når du har det godt med din finishposition, så prøv at ramme en bold med fokus på at rotere dine hofter.

Del:
Kommentarer