SĂĄdan Fix Cykel Paint Chips

SĂĄdan Fix Cykel Paint Chips

Malerchips på din cykelramme fører hurtigt til rust og korrosion; dette forkorter din cykels liv. En velrenommeret cykelbutik vil give dine hjul et overblik, men det vil oplade en stejl pris. Du kan økonomisk reparere din cykel derhjemme med lidt tanke, forberedelse og minimal værktøj og færdigheder.

Trin 1

Køb efter maling for at matche din billedfarve. Små flasker håndværk eller bilmaling - eller endda neglelak - er tilstrækkelige. Tag din cykel til butikken for at matche farven

Trin 2

Undersøg chippen. Aftag eventuelle laker af maling og fjern rust fra hullet med en spids neglefil. Brug et tandstikker til at anvende søgeland til området. Lad 30 minutter for, at geléen tørrer.

Trin 3

Fyld området med bilstik, hvis hullet er dybt. Tør eventuelt overskydende kitt af med en klud. Lad kittet tørre i 30 minutter.

Trin 4

Sand chipsene, der var fyldt med kittet. Brug gradvis sandkorn med højere sandkvalitet, efterfulgt af en kvadratisk skumfingernaverpuffer. Fjern støv med kludet.

Trin 5

Mal området omhyggeligt. Top med et lag klart neglelakeret til at forsegle eventuelle sømme mellem den originale og touch-up maling. Lad topbeklædningen tørre før ridning.

Del:
Kommentarer