Sådan finder du en vægtovervågnings mødeplads

Sådan finder du en vægtovervågnings mødeplads

Lanceringen af ​​Weight Watchers går tilbage til begyndelsen af ​​1960'erne. Siden da har millioner af mennesker brugt dette populære program til at hjælpe med at kaste uønskede pund og tommer. Mens du kan bruge programmet online, foretrækker mange mennesker de traditionelle møder. Dette giver dig mulighed for at mødes med andre mennesker, der er forpligtet til at opnå lignende vægttabsmål. Du kan gå online og læse et væld af oplysninger og finde et mødested for at hoppe starte din sunde nye livsstil.

Besøg Vægt Watchers hjemmeside. Vægtkonsulentens hjemmeside er en værdifuld kilde til information, om du planlægger at bruge onlineprogrammet eller vælge den traditionelle personlige metode. Vægtkonsulentens hjemmeside indeholder et søgeværktøj til at finde mødesteder i dit område.

Klik på linket "Find et møde" for at vælge dine søgeindstillinger. Linket Find et møde er placeret øverst på hver side af Weight Watchers. Dette link fører dig til en formular, der giver dig mulighed for at søge efter en mødeplacering, der fungerer bedst for dig. Faktisk kan du søge efter postnummer eller by og stat.

Begræns dine resultater til en dag eller tid, der virker for dig. Som med andre vægttabsplaner, holder du kun fast i dine vægttæller-møder, hvis de er praktiske. Den online søgning funktion giver dig også mulighed for at indsnævre dine resultater efter den dag eller den tid, der virker bedst for dig. Du har mulighed for at vælge morgen (kl. 06.00 til 12.00) og eftermiddag (kl. 12.00 til 18.00) eller endda aften (kl. 6.00 til 11.00). Derefter er alt hvad du skal gøre, afkrydsningsfeltet på den dag, der passer bedst til dig.

Vælg din placering. Der kan være flere steder at vælge imellem, selv efter at du har indsnævret dine resultater. For at vælge den bedste placering, vil du gerne vælge en placering tæt på dit hjem. Det hjælper også med at vælge et sted, du er bekendt med. Når du har valgt en placering, kan du få kørselsvejledning og flere instruktioner om at deltage i dit første Vægt Watchers møde.

Tilmeld dig dit første Vægt Watchers møde. Ikke alene kan du finde et møde online, du kan også tilmelde dig Vægt Watchers. Der er forskellige planer, der giver dig mulighed for at købe månedlige eller ugentlige pass.

Tips

Du kan også betale som du går, men denne funktion er ikke tilgængelig online. Hvis du er usikker på Weight Watchers, kan du deltage gratis i et møde.

Advarsler

Kontakt din sundhedspleje, før du begynder noget vægttab plan.

Del:
Kommentarer