SĂĄdan finder du en Hockey Sponsor

SĂĄdan finder du en Hockey Sponsor

Som populær er en sport som ishockey, har den ikke den samme slags hold og appel over samfundet som baseball, fodbold og basketball. Ishockey betragtes som en af ​​de store sportsgrene i Nordamerika, men det er klart ikke så højt profileret som andre sportsgrene. Virksomheder og virksomheder, der måske vil være tilbøjelige til at sponsorere et baseball- eller fodboldhold, kan have brug for nogle overbevisende til at sponsorere et hockeyhold.

Trin 1

Tal med de personer, der ejer den lokale arena, hvor du vil spille de fleste af dine spil. Ejerne kan vide om nogle virksomheder eller virksomheder, der har interesse i at støtte hockeyhold. De har måske været i forretning i mange år og vil sandsynligvis kende de virksomheder, der er interesserede i at sponsorere hockeyhold. De vil næsten helt sikkert dele oplysningerne med en person, der er villig til at træne et ungdoms- eller amatørhockeyhold.

Trin 2

Kontakt et professionelt team i dit område. Det behøver ikke at være et National Hockey League-hold - det kan være et hold i de mindre ligaer. Tal med nogen i PR-afdelingen og sig om, at du har et amatørhockeyhold, og at du leder efter en sponsor for at hjælpe teamet med udstyr, rejse, forsikring og andre fornødenheder. Holdet kan kontakte sin ejerskab eller forældreklub og hjælpe dig med et sponsorat.

Trin 3

Tal med lederen af ​​en lokal high school fodboldhold om de virksomheder og virksomheder, der sponsorerer det. Spørg hovedtrænerne, hvilke sponsorer, der er mest generøse og har mest penge at bruge, når det kommer til at sponsorere andre ungdoms- og amatørhold. Sponsorer, der synes om fodboldens fysiske karakter, kan også lide hockeyens fysiske karakter og kan være på udkig efter en mulighed for at sponsorere et hold i sporten.

Trin 4

Gå til repræsentanter for lokale virksomheder, der trives i dit område. Sæt dig ned med dem og fortæl dem hvorfor de vil være forbundet med den hurtige og fysiske sport af hockey. Vis ejerskabs respekt og lad dem vide, hvor vigtigt det er for udviklingen af ​​dit team at være forbundet med dem.

Trin 5

Gå til lokalsamfundets ledere og frivilligt dine aktørers ydelser, når det kommer til velgørenhed og borgerlige arbejde. Hvis de er i tvivl om de mennesker, der er involveret i din sport, vil det tage dem væk. Når de ser, at dit folk er hårdtarbejdende og samfundsindstillet, vil de meget mere sandsynligt hjælpe med at yde støtte til dit hold og spillere.

Del:
Kommentarer