Sådan Find Årsagen til Bruising nemt

Sådan Find Årsagen til Bruising nemt

Sådan Find Årsagen til Bruising nemt. Synes du jævnligt, at du tænker "Huh?" som du kigger ned på nye blå mærker, der ikke var der i går? Bemærker andre mennesker dine blå mærker, før du gør det? Er lilla, sorte og blå dele af dit daglige udseende? Hvis det er tilfældet, er det ingen hemmelighed, at du blokerer nemt. Mens mystiske blå mærker kan forlade dig stumped, det meste af tiden er de ikke årsag til medicinsk bekymring. Følg disse trin for at finde årsagen til din blå mærkning.

Vurder din medicinske indtagelse. Visse blodfortyndere, såvel som aspirin, kan medføre, at huden blødgør let.

Tage hensyn til din alder. Ældre voksne og småbørn har tendens til at blære let, fordi de har mindre fedt under huden. Fedtet fungerer som et lag af polstring, så mindre mængder kropsfedt betyder mindre beskyttelse. Ældre voksne har også en tyndere, vævslignende hud, der er udsat for skade, især på hænder, ben, underarme og fødder.

Accepter at du har den korte ende af stokken, hvis du er kvinde. Kvinder mærker lettere end mænd, især på overarme, lår og bageste ende.

Tak bedstemor Sally. Lette blå mærker løber ofte i familien, så hvis din mor eller bedstemor sædvanligvis kan finde sportslige et udvalg af blå hews, er chancerne det, hvor du har det fra.

Overvej at du kan have en vitaminmangel på B12, K, C og / eller Folinsyre. Prøv at spise flere broccoli, pistacienødder og blåbær for vitamin K; broccoli, citrusfrugter og jordbær til vitamin C; kød, fisk, æg og mejeri til vitamin B12; og spinat, frugt og juice til folater (naturlig folsyre).

Søg efter din læge, hvis du føler, at der er et større problem. Brud er ofte en bivirkning og undertiden det første tegn på visse sygdomme, som lupus, levercirrhose, Hodgkins sygdom, leukæmi og multipel myelom.

Del:
Kommentarer