Sådan Feng Shui Din Cubicle

Sådan Feng Shui Din Cubicle

Du kan bruge så meget tid i dit kontorskab som du gør i din seng. Odds er det ikke et særligt indbydende sted. For at forbedre din kabine og dit arbejdsliv, brug den gamle kinesiske praksis af feng-shui. Feng-shui fokuserer på at opmuntre livskraften - chi - at flyde gennem rummet. De ændringer, du kan gøre i din karriere, afhænger af virksomhedspolitikken - for eksempel får du måske ikke tilladelse til at male det med en lys farve, som pr feng shui. Alligevel er der grundlæggende ændringer, som de fleste mennesker kan lave. Disse omfatter udryddelse af rod og omkonfigurering af dit skrivebord, så du kan se ud af kabinets indgang.

Accentuere den positive

Medbring naturen i din kar, enten i form af en grøn plante eller billeder af Great Outdoors. Hvis du tilføjer planter, dikterer feng-shui principper, at de skal være i ulige tal, så enten en eller tre er det bedste valg for en kabine. Vandstrømmende betegner økonomisk velstand, så køb en lille elektrisk springvand til dit rum. Hvis det ikke er praktisk, kan et fotografi af et vandfald gøre tricket.

Eliminer negativet

Hvis din pauseskærm er sløv eller mørk, skal du ændre den til en lys, bevægelig scene, der afspejler naturen eller en af ​​dine yndlingsaktiviteter. Opbevar bøger og tunge genstande i skuffer - ikke på overliggende hylder der kan "veje dig ned". Du vil ikke have negativ chi, der påvirker dig. Placer tape eller materiale på bagsiden af ​​din stol for at afbøje negativ chi bag din ryg.

Del:
Kommentarer