SĂĄdan fejlfindes ProForm-knapper

SĂĄdan fejlfindes ProForm-knapper

Pro-Form Company fremstiller en bred vifte af træningsudstyr, herunder løbebånd, elliptiske maskiner, cross trainers, skråtræner, motionscykler og andre fitnessmaskiner. De fleste Pro-Fitness-maskiner omfatter en computerbaseret konsoldisplay med knapper, der styrer strømmen til maskinen, samt funktioner som hastighed, hældning, forudindstillede træning og hjertefrekvensfølere. Hvis der opstår problemer med knapperne på konsoldisplayet, kan det hjælpe med at identificere problemet og udføre en løsning, hvis du udfører en fejlfinding.

Kontroller, om Pro-Form-enheden er korrekt tilsluttet til en jordforbundet strømforsyning, hvis ingen af ​​konsolknapperne virker. Tænd enheden og nulstil lokale sikringer eller afbrydere hvis det er nødvendigt; nulstil afbryderkontakten på bunden af ​​enheden.

Sluk træningsenheden og tag stikket ud af strømforsyningen, hvis konsollen kun viser nuller eller konsolknapperne ikke virker. Brug en standard skruetrækker til at åbne batterirummet på undersiden af ​​konsollen. Træk de gamle batterier ud og genbrug, hvis det er muligt. Udskift med nye batterier, brug de gamle batterier som vejledning til størrelsen og typen af ​​batterier, der er nødvendige. Anbring den flade ende af hvert batteri mod fjederen inde i batterirummet og skub forsigtigt batteriet på plads. Luk batterirummet og genindlæs strømmen.

Tryk og hold knappen "Stop" nede, hvis konsollen kun blinker gentagne gange, hvilket angiver, at enheden er i demo-tilstand. Indsæt konsolnøglen og tryk på "Speed ​​Down" -knappen for at slukke for demo-tilstanden på enheden. Fjern konsolnøglen.

Nulstil konsolknapperne, hvis hældningen ikke fungerer korrekt på maskinen. Indsæt konsolnøglen og tryk på en af ​​knapperne "Hældning". Mens skråningen er i færd med at ændre, skal du fjerne konsolnøglen. Vent to eller tre sekunder, og sæt konsolknappen igen på plads.

Fjern konsolnøglen og tag stikket ud af Pro-Form-enheden, hvis ingen af ​​ovenstående trin løser problemet med konsoltasterne. Skru de tre skruer, der holder motorhætten på forsiden af ​​enheden, og drej hætten af ​​maskinen. Find magneten og den lille røde knap på venstre side af remskiven. Drej remskiven, indtil magneten er justeret med reed-kontakten, og afstanden mellem de to er ca. 1/8 tommer. Genmonter hætten, skru den på plads og drej løbebåndet igen.

Del:
Kommentarer