Sådan fejlfindes en tredemølle

Sådan fejlfindes en tredemølle

En Spirit tredemølle er en pladsbesparende (foldende) løbebånd. Den har en 20-tommer med 55-tommer løbende overflade, der drives af en 3,0 HP motor; det er i stand til hastigheder op til 12 mph. Det glider også til en hældning på op til 15 grader. På konsollen er der knapper til hastighed, afstand, kalorier og forudprogrammerede træningsprogrammer, herunder pulsstyringsprogrammer. Med alle disse funktioner kan der ofte forekomme fejl. Før du ringer til en servicereparant, er der nogle få enkle fejlfindingstrin til at løbe igennem.

Kontrollér, at sikkerhedstangen er på plads, hvis displayet på tredemølle ikke lyser. Sørg for, at afbryderen på frontgitteren ikke har trukket ud. Nulstil som nødvendigt. Sørg for, at strømafbryderen er tændt. Undersøg husstandens elektriske panel for eventuelle udbrudssikringer eller sikrede sikringer. Nulstil afbrydere og udskift sikringer med andre med samme strømstyrke.

Recalibrere løbebåndet, hvis displayet tændes, men motoren fungerer ikke. Fjern sikkerhedsnøglen. Tryk og hold nede START og FAST knapperne og udskift sikkerhedsnøglen samtidig. Når du ser meddelelsen "Fabriksindstillinger", tryk på "ENTER" -tasten. Tryk på "OP" eller "NED" tasten og derefter "ENTER" for at vælge Metrisk eller engelsk indstillinger. Sørg for, at hjulets diameter er 2.810, og tryk derefter på "ENTER". Indstil den ønskede maksimale og minimale hastighed og højde, og tryk derefter på "START" for at starte kalibrering. Processen er automatisk.

Juster trillebæltet, hvis det ikke bliver centreret. Indstil bæltehastigheden til ca. to til tre mph. Sæt skruenøglen ind i venstre sideskrue i bunden af ​​løbebåndet. Juster bolten 1/4 omgang ad gangen, indtil trillebæltet er centreret på dækket. Drej spidsnøglen med uret for at flytte bæltet mod højre side af maskinen. Drej skruenøglen mod uret for at få bæltet til at bevæge sig til venstre.

Smør dækket, hvis trillebæltet stopper øjeblikkeligt, når trækkablet trækkes. Løsn de to bagtilpasningsbolte med Allen Wrench, cirka fem til 10 omdrejninger hver, indtil du kan få din hånd under bæltet. Tør dækket af med en fnugfri klud. Klem indholdet af smøreslangen i en linje parallelt med motordækslet. Linjen skal være ca. hvor dine fødder rammer dækket. Stram de bageste bolte og løb løbebåndet på ca. seks mph uden at gå på enheden i ca. et minut eller to.

Del:
Kommentarer