Sådan fejlfindes en støjende løbebånd

Sådan fejlfindes en støjende løbebånd

Hvis hver gang du går på din tredemølle - det lyder som om et marcherende band traipser gennem din lejlighed - så har du en støjende løbebånd. Dette er endnu mere problematisk, hvis du bor i et lejlighedshus med nogen under dig eller har roommates. Før du sælger eller handler med dit udstyr, skal du finde ud af, hvad der forårsager støj, og afgøre, om du kan rette det.

Trin 1

Kontroller, at din tredemølle er monteret korrekt. En ujævn tredemøllebase vil forårsage skift og bumpning, der fører til støj.

Trin 2

Kontroller instruktionerne og sørg for, at alle dele er, hvor de skal være. Derefter skal du sørge for, at løbebåndet ligger fladt mod bunden.

Trin 3

Bed en anden om at gå på løbebåndet, mens du observerer, at intet bevæger sig eller skifter under aktiviteten. At tage det fra hinanden og sætte det sammen korrekt, er bedre end at opgive det helt.

Trin 4

Giv din tredemølle en pude nedenunder. En tredemølle på et trægulv, der ikke er noget mellem maskinen og gulvet, vil skabe mere støj end en, der er på tæppet. Du kan løse dette ved at sætte en løbebåndsmad eller tæppeforbindelse under bunden af ​​maskinen.

Der er endda tredemølle måtter, der er tykkere og designet til støjreduktion. En mindre robust tredemølle er også mere tilbøjelig til støjdannelse, fordi den kan vibrere eller vride frem og tilbage.

Sæt den på den flade overflade, du kan. At køre på en tredemølle kan forårsage mere vibration. Hvis du går i skråning, kan du få en god træning og reducere støj.

Trin 5

Kontroller om bæltet. Nogle løbebånd har mere støjende bælter end andre. Du kan måske være heldig hvis bæltet altid har været støjende. Men hvis din tredemølle var stille før, og nu er bæltet støjende, kan du prøve at rotere og stramme bæltet ned. Ifølge Treadmillsguru er bæltet ofte den første del af maskinen at bære ud. Løbebåndet kan også erstattes helt med en ny eller en af ​​højere kvalitet.

Trin 6

Gør regelmæssig vedligeholdelse på din maskine. Lejer kan gå dårligt på en tredemølle. Disse kan gøre en skrabende eller skør lyd. Ved at undersøge med en skruetrækker og dit øre tæt på værktøjets ende, vil du få en ide om et lager er defekt, og hvor det skal udskiftes.

Trin 7

Giv din løbebånd en grundig rengøring for at fjerne støv og sved opbygning - se om det gør en forskel. Kontrollér desuden alle bolte for at se om de er stramme. Sørg også for, at ingen del gnider mod løbebåndet eller dækket. Når alle synlige dele synes at være i orden, mistanke om, at motoren går dårligt. Den gode nyhed er, at alle løbebåndsdele nemt kan erstattes, når du finder kilden til problemet.

Del:
Kommentarer