SĂĄdan fejlfindes en Spinning Bike

SĂĄdan fejlfindes en Spinning Bike

En Spinning-cykel, et stationært stykke indendørs træningsudstyr, er langt mindre komplekst end din typiske cykel og er ikke udsat for elementerne, så problemer med cyklen har tendens til at være meget mindre alvorlige. Stadig, med tiden og brugen, skal du i sidste ende nødt til at fejlfinding og reparere et problem med din Spinning-cykel. Læs denne eHow for at holde din cykel i toppunkt.

Sørg for, at din Spinning-cykel nemt ændrer vanskeligheder eller intensitetsindstillinger. Hvis "gear" stikker eller du ikke kan ændre intensiteten overhovedet, har du sikkert et problem med kablet, der styrer det. Der er en række forskellige mekanismer til styring af intensiteten, men kabel-drevne systemer er mere tilbøjelige til at have problemer end at skrue ned systemer. Følg producentens anvisninger for at reparere et kabelproblem ved at udskifte det.

Rengør modstands- eller intensitetsmekanismen, hvis du har et drej ned setup, der sidder fast eller er ellers ikke-funktionelt. Med en lille rengøring og smøring kan du nemt få din Spinning-cykel skiftende intensitet. Igen skal du følge producentens reparationsanvisninger.

Udskift navet, hvis du har et wobbling modstandshjul. Dette problem kan skyldes en person, der smækker ind i Spinning-cyklen, mens den bevæger sig, og bøjer navet. Fjern hjulet ved at løsne modstandsmekanismen og fjerne navbolten. Nogle gange kan du simpelthen udskifte bolten for at reparere dette problem.

Reparér en grov drivkørsel ved at holde kæden ren. En beskidt eller ubearbejdet kæde giver meget støj, føles som om der er sand i kæden og det er svært at ride. Kør kæden gennem et roterende børste kæde rengøringsværktøj som den, der tilbydes af Spin Doctor (se Ressourcer).

Diagnostisk slidte pedaler på din Spinning-cykel ved at tjekke for en vinkel på 90 grader til krankarmmen eller ved at føle en bump i pedalslaget. Brug en pedalnøgle til at fjerne de gamle pedaler og udskifte dem med nye.

Løs installationsproblemer ved at holde din Spinning-cykel ren. Hvis dit håndtag eller sædekonstruktion ikke forbliver, hvor de er indstillet, skal du fjerne komponenterne og rengøre dem grundigt inde og ude, herunder rørene. Kør fint sandpapir let over parringsfladerne for at forbedre grebet.

Del:
Kommentarer