SÃ¥dan fejlfindes en Edge Exercise Cykel

SÃ¥dan fejlfindes en Edge Exercise Cykel

Det største problem med fejlfinding af en Edge-træningscykel, som med andre mærker, stammer fra denne industris drejede dørvirksomhed. Ofte vil en fabrikant af træningsudstyr lukke ned, og et andet firma overtager distributions- og reservedelsopgørelsen, men det er også almindeligt i denne branche, at en virksomhed blot lukker butikken og sælger deres resterende lager. I sidstnævnte tilfælde er det yderst vanskeligt at udskifte dele, da de fleste virksomheder kun bruger proprietære dele til fremstilling af dette udstyr. Begynd fejlfinding ved at konsultere din manual, hvilket kan indeholde et telefonnummer til virksomheden.

Fejlfinding af en Edge-træningscykel

Åbn din manual til indholdssiden og søg efter en "Fejlfinding" sektion. De fleste træningsudstyrsproducenter giver en liste over fælles problemer og løsninger til forbrugerne i den medfølgende udstyrs manual. Hvis der ikke findes nogen manual, skal du gå til trin 4.

Scan håndbogen til et telefonkontaktnummer til Edge. Ring til nummeret og bede om at tale med den tekniske eller garantiservice, og beskriv derefter problemerne.

Søg i manualen for et websted eller en e-mail-adresse. Søg på webstedet for fejlfindingstips eller send en mail til den tekniske afdeling, der beskriver udstyrsproblemerne.

Udskift batterierne i computerhovedet. De fleste moderne motionscykler og mange Edge-træningscykler har batteridrevne computerhoveder til at beregne afstand, tid og kalorier, der er brændt, blandt mange andre muligheder. Typisk er der en batteridør på undersiden af ​​denne enhed, der nemt svinger åben eller kræver fjernelse af en Phillips hovedskrue. Disse enheder bruger mange forskellige størrelser af almindelige husholdningsbatterier. Dette er det mest almindelige problem med en motionscykel.

Stram alle synlige fastgørelsesbolte til sæde, arme og krumtap på enheden med den justerbare nøgle.

Ring til et lokalt træningsudstyr eller en lokal cykelbutik. Mange cykelbutikker arbejder på træningsudstyr. De fleste moderne motionscykler er designet til mange års brug, bruger proprietært udstyr og har mange interne kredsløb og ledninger. Af disse grunde er det uklogt for en forbruger at adskille en træningscykel. Ifølge Robert Braun, en øvelse udstyrsspecialist, "Reparationer til gymudstyr er normalt lavet af enten producenter eller lokale virksomheder, som producenterne kontrakt med." De fleste motionscykler er ikke beregnet til demontering uden specialiserede værktøjer, som få mennesker har i deres hjem. Også de fleste træningsvirksomheder vil ikke garantere udstyr, medmindre en professionel arbejder på det. Afmonter ikke nogen eller alle dele af en motionscykel uden faglig bistand, medmindre Edge-selskabet anbefaler en sådan handling.

Del:
Kommentarer