SĂĄdan fejlfindes en Club Car PowerDrive 48

SĂĄdan fejlfindes en Club Car PowerDrive 48

Club Car PowerDrive 48 er en elektrisk oplader til Club Car golfvognen. Denne strømadapter oplader batteriet på indersiden af ​​klubben. Hvis du har problemer med din PowerDrive 48-Volt oplader, er der flere ting, du kan gøre, før du sender den ud for reparation. Du behøver ikke at være en klubbils tekniker til at diagnosticere problemet med din oplader.

Sæt stikket i stikkontakten i stikkontakten, før du sætter den i klubben. Forbind Club Car-enden af ​​48 i beholderen på Club Car langsomt. Hvis du tilslutter det for hurtigt, kan du bue strømmen og stege din PowerDrive 48.

Sørg for, at batteriet er kompatibelt med PowerDrive 48. Hvis batteriet ikke er kompatibelt, kan du overophede transformeren i din PowerDrive 48.

Kig over foringsrøret på 48 for at sikre, at det ikke er blevet tabt eller beskadiget. Ring en serviceteknologi, hvis dette er tilfældet. Brug af en beskadiget enhed kan forårsage brand eller skade din golfvogn.

Se over DC-stikket og Club Car-stikket for eventuelle stød eller afbrydelser i ledningerne. Afbryd brugen af ​​PowerDrive 48, hvis du finder nogen pauser eller frays.

Stop med at bruge opladeren, hvis den har været udsat for regn eller andre fugtige forhold som sne.

Kig over stikket på stikket i slutningen af ​​netledningen. Sørg for, at de ikke er blevet brudt eller bliver korroderet. Udskift ledningen, hvis dette er tilfældet.

Del:
Kommentarer