Sådan fejlfindes defekt hastighed på en tredemølle

Sådan fejlfindes defekt hastighed på en tredemølle

Løbebåndet er et meget populært stykke træningsudstyr i gymnastiksalen og i hjemmet. Regelmæssig bælte rengøring og bånd smøring vil forlænge maskinens levetid. Når bæltehastigheden begynder at svinge eller bliver uregelmæssig, er der nogle enkle fejlfindingsprocedurer, du kan udføre selv, selvom du måske skal ringe til en professionel reparatør til at udføre tests på de elektriske komponenter eller motoren. Se brugervejledningen eller fabrikantens hjemmeside til hjælp til fejlfinding.

Træk løbebåndet direkte i en strømkilde. Brug ikke en forlængerledning, overspændingsbeskytter eller stikkontakt. Løbebåndet bør ikke dele et kredsløb. Kredsløbsdeling kan forårsage indvendig komponentfejl.

Afbryd strømforsyningen til løbebåndet.

Rengør den øverste overflade af bæltet med en nylonbørstebørste og vand. Smudsakkumulering kan rotere bag bæltet, hvilket påvirker løbebåndets hastighed. Lad ikke vand komme under bæltet. Lad bæltet tørre helt, før du tænder for strømmen.

Stå på bæltet. Skub bæltet manuelt i den retning, det normalt bevæger sig i. Hvis du har svært ved at dreje bæltet, kan der være et problem med bælte / dækfriktion. Hvis bæltet vender frit, kan der være et problem med DC-kortudgangen.

Tilslut strømforsyningen til tredemølle igen. Tænd for strømmen. Se bæltet og bemærk, om hastigheden svinger uregelmæssigt (dvs. uregelmæssigt eller inkonsekvent). Hvis hastigheden svinger, kan der være kort i enten DC-kortet eller motoren. Brug et multimeter til at teste de sorte og røde ledninger, der forbinder motoren til strømforsyningen. En ekstern netledning forbinder motoren strømforsyningen.

Stå ved siden af ​​løbebåndet; Indstil hastigheden ved 2,5 mph og lad løbebåndet løbe. Bemærk, om hastigheden er konstant, eller hvis den varierer. Hvis hastigheden forbliver konstant, træd på bæltet. Hvis hastigheden ændres ved at bremse eller fremskynde, kan der være et problem med udgangen på DC-kortet, som forbinder motoren.

Kontrollér signalgeneratoren. Signalgeneratoren er placeret i øverste panel. Den sender en besked til de lavere elektriske komponenter, der angiver den korrekte hastighed. Forlæng tredemøllehastigheden. Overhold hastigheden. Hvis hastigheden er uregelmæssig, kan der være et problem med signalgeneratoren.

Del:
Kommentarer