Sådan fejler du en tredemølle med Vitamaster Pro 1200

Sådan fejler du en tredemølle med Vitamaster Pro 1200

Mange mennesker stole på løbebånd for at holde dem i form. Vitamaster tredemøller er ældre model løbebånd, der giver grundlæggende funktioner uden mange ekstraudstyr, der tilbydes af dagens modeller. Ligesom ethvert udstyr, kan en tredemølle i Vitamaster begynde at fungere over tid. Bestem den potentielle årsag til det problem, du oplever med din tredemølle Vitamaster Pro 1200 ved at udføre nogle test.

Kontroller Vitamasterens motorfunktion. Tænd løbebåndet og vælg den laveste hastighedsindstilling. Stå på siden af ​​bæltet og tryk forsigtigt en fod på bæltet. Anbring ikke hele din kropsvægt på bæltet. Hvis bæltet sænker betydeligt under vægten, kan det skyldes et problem med motoren.

Sluk for løbebåndet Vitamaster og tag stikket ud af stikkontakten. Fejlfinding af visse komponenter i løbebåndet, mens det er tilsluttet en strømkilde, kan medføre skade.

Test for et problem med Vitamaster's interne kredsløb. Træk træmølleens motordæksel af ved at fjerne boltene, der holder den på plads. Sæt dækslet og boltene til siden. Find kretskortet, der er tættest på motoren, og tilslut en spændingsmåler til printkortets drevmotorterminaler. Indstil måleren ved 12 volt for at udføre testen. En negativ aflæsning indikerer et potentielt problem med det interne kredsløb.

Løsn løbebåndet for at kontrollere det for beskadigelse. Ved hjælp af en skruenøgle drejes bæltejusteringsboltene mod uret mod et par timer. Find bæltejusteringsboltene tæt på tredemølleens bagside. Kontroller bælgens kanter og underside grundigt for hærdning, misfarvning og overdreven slitage, da disse indikerer et behov for bælteudskiftning. At finde et stort slid strengt langs båndets kanter viser normalt et ukorrekt bælte.

Test funktionaliteten af ​​hældningsfunktionen. Sæt Vitamasterens netledning i en stikkontakt og tænd tredemølle. Stand ikke på bæltet til denne test. Indstil tredemøllehastigheden til den langsomste indstilling, og tryk på hældningsknapperne for at øge og mindske hældningsniveauet. Usædvanlig støj eller uregelmæssig bevægelse, der opstår under ændring af hældningsniveauet, indikerer ofte behovet for at smøre hældningsarmens svingbøsning.

Del:
Kommentarer