Sådan Fedt hofterne, lårene og Butt

Sådan Fedt hofterne, lårene og Butt

At slippe af med uønsket vægt i underkroppen er en udfordrende opgave for pæreformede kvinder. Der er imidlertid fordele ved at være pæreformet. Ifølge International Journal of Obesity har personer med ekstra vægt i hofter, lår og røv faktisk en ekstra forsvarslinje mod diabetes, hjertesygdomme og andre fedmerelaterede tilstande. Nu hvor du kender fordelene ved at være bunden tung, lær hvordan du udvikler underkroppens muskler for at få en mere vellykket bundhalvdel.

Cykle

Kør en regelmæssig cykel eller en motionscykel med en hastighed på 15 miles i timen. Hold dine ben bevæger sig kontinuerligt, så du hele tiden bevæger musklerne i benene. Gør dette i 20 til 25 minutter.

Juster modstanden på den regelmæssige cykel eller motionscykel, så den udfordrer musklerne i underkroppen. Hvis din almindelige cykel ikke har modstandsniveauer, skal du finde en cykelrute eller cykelsti, der har en række stigninger og stejle bakker.

Opret en endnu mere udfordrende træning ved at tilføje lette ankelvægte mod de sidste 5 minutter af træningen. Dette vil give ekstra modstand og videreudvikle underkroppens muskler.

Afkøle i 5 minutter efter at du har gennemført denne træning ved at køre på cyklen med et lavt tempo på 5 miles per time. Stræk grundigt dine ben, skinker og hamstrings i yderligere 5 minutter efter træningen. Afslut hele øvelsesrutinen tre til fire gange om ugen.

Lower Body Sculpting

Stå med dine ben hoftebredde fra hinanden. Hold en 5-pund håndvægt på dit højre ydre lår.

Stå lige og opretholde din balance. Med vægt koncentreret på venstre side af kroppen, og højre ben lidt bøjet, flyt det højre ydre lår udad, til siden af ​​kroppen, omkring 12 til 15 inches. Når benet når denne position, hold det i et sekund og tag det langsomt tilbage til startpositionen og pas på at bevare balancen.

Løft det højre ben igen og vend tilbage til startposition. Afslut 12 til 15 gentagelser. Gentag denne øvelse på dit venstre ben og fuldfør 12 til 15 gentagelser. Udfør to sæt af denne øvelse på hvert ben for fire komplette sæt. Gør denne øvelse tre til fire gange om ugen. Hvis du har problemer med at opretholde din balance, tag en stol og læg den modsatte arm på toppen af ​​stolen for balance. Hold altid ryggen lige og buk muskler trukket i stramt.

Trappe Climber

Indstil modstandsniveauet på trappeklatren, så det giver din underkrop en udfordrende træning. Stålbeklædningsgenstandens formål er at skulpte dine hofter, lår og røv ved at bruge et højt modstandsniveau. Ved løbende at engagere disse muskler vil du hjælpe med at opbygge disse muskler, så de bliver fastere og mere udviklede.

Træn på trappeklubberen i 20 minutter i et tempo på et fuldt trin inden for tre sekunder. Den langsommere bevægelse giver øget modstand og gør musklerne i hofte-, lår- og stødområdet hårdere.

Stret musklerne i ben, lår og røv i fem minutter efter din 20 minutters træningstrin. Dette hjælper med at forhindre ømhed den næste dag. Udfør denne øvelse rutine fem dage om ugen.

Tips

Hvis du lige har startet en øvelsesrutine, skal du fjerne vægten, indtil du udfører hver øvelse ved hjælp af en korrekt formular.

Hvis du ikke har adgang til en trappeautomat, kan du følge den samme træning ved at klatre trapper i dit hjem eller i en kontorbygning. I stedet for at køre op ad trappen en efter en skaber du din egen modstand og skulpturelle træning ved at klatre op ad to trapper ad gangen.

Del:
Kommentarer