Sådan fastgøres en basketballbackboard til et værktøjspole

Sådan fastgøres en basketballbackboard til et værktøjspole

Den første basketbøjle var en ferskenkurv anbragt til en bjælke inde i en Massachusetts laden. Lige siden det blev opvokset, har basketballspillere verden over tilpasset træk i og omkring deres lokalsamfund for yderligere at lette spillet af en af ​​verdens mest populære sportsgrene. Hjemmelavede backboards og fælge er en perfekt repræsentation af basketballens bolig i samfund over hele verden. Vedhæftning af et bagbord til en værktøjspole, som ikke er lovligt på alle områder, kræver nogle værktøjer og er lettere med hjælp.

Trin 1

Kontroller lovligheden af ​​at hænge et bagplad fra en værktøjspole i dit område. Det er almindeligvis forbudt ved forordninger inden for bygrænser, men kan være lovligt uden for byens grænser med tilladelse fra polens ejer.

Trin 2

Forbered bagpladen til hængning. Fremstillede bagplader monteres med centraliserede huller til hængning. Hvis dit bagbord er hjemmelavet, skal du bore to huller i midten. Placer et hul fjerdedel af vejen ned på forsiden af ​​bagpladen og et hul tre fjerdedele af vejen ned.

Trin 3

Marker værktøjspolen i den ønskede højde af dit bagbord. Husk at tage placeringen af ​​bolthullerne og fælgen i betragtning - standard fælghøjde er 10 fod. Bor huller til dine bolte ind i stangen.

Trin 4

Hæv bagpladen. Hvis du ikke kan løfte bagpladen og holde den på plads alene, inden du monterer boltene, skal du oprette ekstra stiger og søge hjælp fra andre. Læg op i bagpladen med de huller, du har boret.

Trin 5

Ratchet bagpladen til stangen. Forsikre dig om at bolthovedet er flush med bagpladen, så det ikke forstyrrer bolden ved kontakt.

Trin 6

Anbring en kant på din bagplade.

Del:
Kommentarer