Sådan fastgøres båndet på svømningsbriller

Sådan fastgøres båndet på svømningsbriller

Svømning beskyttelsesbriller giver dig mulighed for at se dine omgivelser under vand og holde dig fokuseret på både din konkurrence og din lane placering når du kører. Det rigtige par beskyttelsesbriller kan beskytte dine øjne og give dig en konkurrencemæssig fordel over svømmere uden øjenbeskyttelse. I verden med konkurrencedygtig svømning bestemmes løb ofte med en brøkdel af et sekund. Hvert par beskyttelsesbriller er lidt anderledes, men vedhæftet bandet følger den samme grundlæggende procedure for de fleste typer.

Trin 1

Find båndsløjfen på dine beskyttelsesbriller. Find en af ​​disse hårde plastsløjfer på hver side af dine beskyttelsesbriller. Det er her, hvor remmen føder.

Trin 2

Læg dine beskyttelsesbriller med forsiden nedad og læg stroppen over dem. Sørg for, at remmen ligger fladt og ikke snoet.

Trin 3

Skub den ene ende af bæltet gennem båndsløjfen, fra bagsiden af ​​beskyttelsesbrillerne.

Trin 4

Træk remmen gennem et par tommer og loop det tilbage gennem sig selv. Goggleremmen skal have en sløjfe på den, som sikrer den løse ende af båndet.

Trin 5

Gentag denne proces på den anden side. Når remmen er sikker, kan du justere dit bånd til en behagelig størrelse og slå puljen.

Del:
Kommentarer