Sådan får du tyndere Quadriceps

Sådan får du tyndere Quadriceps

Din quadriceps består af en gruppe af fire muskler, der sidder på lårets forside. Musklerne hedder vastus intermedius, vastus medialis, vastus lateralis og rectus femoris. Musklerne går fra hofter til knæ og giver dig mulighed for at bøje og rette dine ben og for at bøje dine hofter. Mens din quadriceps tjener en vigtig funktion, kan du til tider ønske at slanke dine quads og lårene generelt for at opnå fremtoning af tyndere og mere formede ben.

Trin 1

Skift dine spisevaner. For at reducere størrelsen af ​​enhver del af din krop må du tabe sig. At miste lagene af fedt over dine quadricep muskler kan bidrage til at gøre dine ben slankere, før du selv arbejder på toning. Vægttab via kost kan være svært, men start med nemme trin som at øge det vand, du spiser og spise mere grøntsager og frugt og færre fedtstoffer og slik. Hvis du har en masse vægt at tabe, kan du bruge et styret program som Weight Watchers til at være en sund og effektiv måde at tabe vægt på.

Trin 2

Start en kardiovaskulær rutine. Når du forsøger at reducere størrelsen af ​​en del af din krop, kan kardioøvelse hjælpe dig med at tabe kropsfedt og totalvægt for at slanke sig. Kardiovaskulær træning hjælper med at øge dit stofskifte og opbygge muskler.

Inddragelse af 45 minutter til en times værdi af kardiovaskulær aktivitet fem gange om ugen kan hjælpe med at producere hurtige vægttabsresultater. Tilføj kardiovaskulær træning til din rutine. Hvis du har et gym medlemskab, ved hjælp af den elliptiske, trinmaskine eller en anden maskine, der øger din puls og bruger dine ben, er måder at komme i din kardiovaskulære træning, så du kan tabe sig og slanke dine quadriceps

Trin 3

Brug vægte. Udarbejde ved hjælp af vægte kan være en af ​​de mest effektive måder at tabe sig og slanke ned i de ønskede dele af din krop. Vægtstræning øger muskelmassen i din krop. Øget muskelmasse betyder en øget metabolisme, som oversætter vægttab og kropsfedt tab, der hjælper dig med at slanke og afsløre sexede tonede muskler. Udover at slanke ned, kan træning af andre muskler omkring quadriceps hjælpe med at give dine ben et mere afbalanceret udseende og i sidste ende få dine quadriceps til at virke mindre. Udarbejde dine glutes, hamstrings og kalve vil alle bidrage til at gøre dine quadriceps ser mere proportionelle ud.

Trin 4

Prøv Yoga eller Pilates. Yoga er en form for øvelse kendt for sin evne til at hjælpe slanke alle dele af kroppen og få musklerne til at se længere og slankere ud. Nogle yoga udgør, der er mest nyttige til slankende og strækker quadricep musklerne er nedadgående hund pose og træ udgør. Pilates, en anden form for motion, der fokuserer på kropskontrol og hjælper med at forlænge og strække musklerne, er også nyttig i slankende benene. Du kan lære Pilates gennem instruktionsvideoer hjemme eller i en klasse i et studie.

Del:
Kommentarer