Sådan får du Super Bowl-billetter gratis

Sådan får du Super Bowl-billetter gratis

At få gratis billetter til det store spil, Super Bowl, kræver en smule omhu og held og lykke. Billetter til en større sportsbegivenhed som dette medfører ofte større efterspørgsel end levering. Men med det store spil kommer mulighed gennem reklame og gratis giveaways. Afhængigt af dine omstændigheder kan du blive heldig.

Besøg Craigs liste (www.craigslist.org), et websted, der posterer artikler til salg til offentligheden, herunder spilbilletter. Vælg Super Bowl værtsby og skriv "billetter." Du finder en liste over billetter "til salg." Lejlighedsvis kan du finde en person, der ikke kan gå, der er villig til at dele med billetterne i stedet for at spilde dem. Du kan også søge efter "gratis Super Bowl billetter" på enhver internet søgemaskine.

Indtast en konkurrence. Se fjernsyn, herunder pro fodbold, og hold øje med Super Bowl konkurrencer. Mange annoncører kører konkurrencer og uddeler Super Bowl billetter. Indtast så mange gange som muligt for at øge dine chancer. Hvis du har internetadgang, kan du muligvis indtaste flere gange uden at skulle betale for porto og sende indlæg via mailen.

Planlæg en tur til spillet. Gå til stadion dagen for spillet. Vent til kickoff. Når spillet starter, vil billetsælgere gerne slippe af med dem. Du kan muligvis tilbyde at tage billetterne gratis eller hvis du har mulighed for at betale en lille mængde, få dem langt under pålydende værdi.

Tilbyde handel. Hvis du har billetter til en anden sportsbegivenhed, koncert eller Broadway-show, kan du sende den person, der sælger Super Bowl-billetterne på websteder som Craigs liste (www.craigslist.org) eller eBay (www.ebay), og byde på en bytte af billetter.

Kontakt Super Bowl Host Committee. Du kan finde disse oplysninger ved at skrive 'Super Bowl Host Committee' på enhver søgemaskine. Udvalgets kontorer kan have en mulighed, hvis du har særlige forhold til at ansøge om gratis billetter eller kender til virksomheder eller organisationer, der måtte give væk billetter.

Del:
Kommentarer