Sådan får du store biceps hurtigt

Sådan får du store biceps hurtigt

At få store biceps hurtigt er et udfordrende mål, men en som de fleste mennesker vil finde givende. Biceps brachii er en muskel placeret på overarmen, og den har flere funktioner. Biceps tillader din arm at bøje ved albuen og dreje underarmen. At have en stor og stærk biceps er ikke kun æstetisk tiltalende, det er også et tegn på funktionel styrke. For at få store biceps hurtigt, skal du stresse musklerne i vækst. Den bedste måde at gøre det på er gennem modstandstræning.

Sådan får du store biceps hurtigt

Trin 1

Udfør en biceps rutine, der fokuserer på krøllen. Der er mange variationer, men alle curling bevægelser følger den samme grundlæggende struktur. Hold dine albuer tæt på din krop og drej dine palmer, indtil de vender fremad. Derefter krølle vægtene, hæve dem, indtil dine biceps er fuldt kontraheret og vægten er på skulderniveau. Sænk håndvægterne til startpositionen og gentag for otte til 10 gentagelser. Det er et komplet sæt. Færdiggør tre til fire sæt.

Trin 2

Spis masser af protein. Du bør forbruge et gram protein pr. Kilo kropsvægt hver dag. Dette vil give dine biceps det brændstof, de har brug for til at reparere og vokse.

Trin 3

Må ikke over-train. Biceps er en lille muskel og rekrutteres i de fleste sammensatte øvelser. Derfor er arme mere tilbøjelige til over-træning end de fleste andre muskler. For maksimal vækst og forbedret styrke, begræns dine målrettede arm træning til en gang om ugen. Så længe du gør de rigtige øvelser med den rigtige intensitet, vil det være alt hvad du behøver.

Trin 4

Koncentrere dig om at arbejde med alle muskelfibrene. Biceps er faktisk lavet af to hoveder, og for at maksimere væksten bliver du nødt til at arbejde hele muskelens helhed. Den bedste måde at gøre dette på er at tage musklen fra fuld "pronation" til fuld "supination". Det betyder, at du forlænger armen helt og derefter krøller den helt. Når du udfører nogen biceps øvelse, skal du altid bevæge din arm gennem hele bevægelsesområdet. En strategi for at opnå dette er først at bøje dine triceps før du øger vægten hver gentagelse. Dette sikrer, at du har startet hver gentagelse i den bedste position for at stimulere ny biceps vækst.

Trin 5

Sørg for at klemme biceps øverst på hver krølle og hold i et til to sekunder. Dette vil gøre biceps muskel kontrakten, tilføje blod, vand og mælkesyre i muskelen, hvilket forårsager en "pumpe." Over tid vil muskelcellerne tykke, hvilket får kapillarerne i musklen til at stige, så de kan holde mere væske. Stamceller vil danne nye muskelfibre, som er forprogrammeret til vækst.

Del:
Kommentarer