Sådan får du sports sponsorater

Sådan får du sports sponsorater

Sports sponsorater er en populær måde for virksomheder og virksomheder at reklamere for deres tjenester og skabe bevidsthed om deres firma i offentligheden. En sponsorering hjælper med at opdrage et holds talent og fremmer den pågældende sport. En sponsorering hjælper også holdet med at få en kant og giver de nødvendige midler til at købe varer som uniformer og udstyr. At finde sponsor kan virke skræmmende, men det er nemt at nå med nogle få enkle trin.

Sådan får du sports sponsorater

Byg dit holds CV. Inkluder de kvaliteter, der sætter dit hold bortset fra de andre, som skal omfatte alle priser vundet og eventuelle særlige anerkendelser. Det skal også omfatte aktiviteter som f.eks. Fællesskabshændelser eller fællesskabstjenesteprojekter, som holdet har deltaget i. Når du vælger hvilke firmaer du vil sende holdets CV til, tager du tid til at undersøge flere virksomheder og de produkter, de tilbyder. Hvis du føler dit team, og virksomheden begge kan drage fordel af en sponsorering, skal du angribe det pågældende firma. Sørg for at optage et bestemt kendskab til virksomhedens produkter og teamets vilje til at promovere og teste produkter på dit CV.

Skriv et kort indledende brev til de virksomheder, du gerne vil få sponsor fra. Det skal indeholde din hensigt i åbningsdommen og et par nøglehøjpunkter fra holdets CV. Brevet skal også forklare, hvorfor holdet ønsker at repræsentere virksomheden og hvad virksomheden står for at opnå fra et sådant forhold. Lad virksomheden vide, at du vil følge op i en bestemt periode. Ring til hver virksomhed, før du sender brevene for at finde ud af, hvem der skal modtage dit brev. Du kan også søge på firmaets hjemmeside for at finde en liste over navne i marketingafdelingen.

Opfølgning med virksomheden. Du kan sende en e-mail eller ringe, men et møde fra ansigt til ansigt giver et godt indtryk og lader virksomheden vide, hvor interesseret du er i sponsorering. Du kan benytte denne lejlighed til at minde dem om de gensidige fordele ved et partnerskab. Overvej at bringe et par medlemmer af holdet sammen. Opfølg med en taknemmelig note til mødet og for deres fortsatte overvejelse.

Del:
Kommentarer