Sådan får du skinnede kalve

Sådan får du skinnede kalve

Store kalve kan gøre dine ben til kort, træt og overvægtige. Dette kan skade din selvtillid og begrænse de typer tøj, som du har det godt på. Hvis du gerne vil slanke dine kalve, bliver du nødt til at tabe sig over hele din krop, mens du toning kalvemusklerne for at skønne æstetisk behagelige nedre ben.

Beregn din kropps basale metaboliske hastighed eller BMR. Din BMR er antallet af kalorier, som din krop har brug for at forbruge dagligt for at opretholde den rette funktion i en hvilestilstand. Når du har bestemt din BMR, skal du ændre din kost, så du spiser inden for dine daglige kaloriekrav. Ifølge American Council on Exercise, gør det muligt for dig at kunne brænde fedt fra hele din krop. Så længe du ikke træner for kraftigt, vil dette antal kalorier holde dig sund og tilskynde vægttab. Brug følgende ligning til at bestemme din BMR:

Mænd: 66 + (6,23 x vægt i pund) + (12,7 x højde i tommer) - (6,8 x alder i år) = BMR

Kvinder: 655 + (4,35 x vægt i pund) + (4,7 x højde i tommer) - (4,7 x alder i år) = BMR

Udfør tre sæt stående kalve rejser hver anden dag for at stramme dine kalvemuskler. For at udføre en gentagelse af den stående kalv hæve, skal du begynde med at stå op lige nær en væg eller en stol til at bruge til balance efter behov. Placer den ene hånd på væggen eller stolen og langsomt rejse sig op på dine fødders kugler, idet du trækker dine kalvemuskler. Hold denne position i to sekunder, før du langsomt løser tilbage til en startposition, fuldfører gentagelsen. Udfør 13 til 15 gentagelser for at færdiggøre et sæt kalvehævelser.

Gennemfør tre sæt kædedannelser hver anden dag for at forbrænde fedt fra dine kalvemuskler. For at udføre en gentagelse af den siddende kalvforhøjelse, begynde med at sidde i en stol med ryggen lige. Placer dine hænder på knæ og læg let tryk nedad. Træk langsomt din kalvemuskel op, hæv din hæl ud af jorden, så vægten hviler på din fods bold. Hold i et sekund, og hold trykket med dine hænder, før du frigiver for at fuldføre gentagelsen. Udfør 10 til 12 gentagelser for at færdiggøre et sæt siddende kælftestigninger.

Udfør 30 til 60 minutters kardiovaskulær træning tre til fem dage om ugen for at øge dit stofskifte og forbrænde benfedt. Ifølge American Council on Exercise hæver 30 minutters kardiovaskulær træning dit stofskifte i op til 10 timer. En øget metabolisme får din krop til at forbrænde flere kalorier og derfor fede i en hvilestilstand. Eksempler på kardiovaskulær motion omfatter jogging, hoppetov, rulleskøjteløb, svømning, cykling og vandreture.

Tips

Bliv hydreret med otte til 10 glas vand dagligt. Dehydrering kan gøre din krop beholdt vandvægt, gør dine kalve større, skriver det amerikanske råd om motion. Altid rådføre sig med din læge, før du begynder et nyt kost- eller træningsprogram.

Del:
Kommentarer