Sådan får du Rid Toe og Leg Cramps

Sådan får du Rid Toe og Leg Cramps

Når en tå- eller benkramper overrasker dig, kan smerten forstyrre og stoppe dig i dine spor. Disse muskelkramper kan udløses af en række faktorer, herunder dehydrering, mineralmangel, muskel overbrug, iført sko, der er for stramme eller ved at holde din fod eller ben i samme position i lang tid. I stedet for at lide gennem en tå- eller benkramper, lær hvordan man lette ubehaget, når en kram får fat i dig.

Strække

Stramning af det trange område kan hjælpe med at slippe af med ubehag. For at strække en trange kalvemuskulatur skal du sidde på gulvet med det trange ben, der strækkes ud foran dig. Flek foden af ​​dit forlængede ben, læg et håndklæde bag tæerne på din fod og træk forsigtigt håndens ender mod dig. Hold denne strækning i ca. 15 sekunder. For at strække trange tæer, læg din trange fod fladt på gulvet. Flex dine tæer så langt som muligt og spred dem fra hinanden. Hold dette i to sekunder, før du krøller dine tæer så langt som muligt. Gentag dette ca. 10 gange.

Replenish

Kramper i ben eller tå kan skyldes dehydrering. Hvis du træner under kramperne, skal du drikke lidt vand for at slippe af med smerten. Hvis du sveder meget, skal du spise en sportsdrik eller tage salttabletter for at hjælpe med at genoprette tabte mineraler. Undgå kramper ved at holde dig selv hydreret hele dagen. At spise en afbalanceret kost, der indeholder mejeriprodukter, fuldkorn og frugt og grøntsager hjælper også med at forhindre mineralmangel, ligesom det tager et daglig mineraltilskud.

Påfør varme eller is

Anvendelse af varme til det trange område kan hjælpe med at slappe af muskelen. Placer en varm pakke på området i ca. 15 minutter, eller tag et varmt brusebad eller bad for en lignende virkning. Hvis du stadig føler smerte efter påføring af varmepakken, skal du påføre en kold pakke på området i 15 minutter for at hjælpe med at berolige og dumme smerten. Sæt altid den kolde eller varme pakning i et håndklæde, før du påfører det på din blanke hud.

Se din læge

Hvis du ofte oplever svær kramper, skal du kontakte din læge. Nogle gange kan en underliggende sundhedstilstand, såsom nyresygdom, multipel sklerose eller skjoldbruskkirtel, udløse ubehag. Visse medicin du tager kan også udløse kramper. Din læge kan foreslå den korrekte behandling eller justere din medicin for at slippe af med kramperne. Han kan også ordinere medicin mod kramper eller anbefale at du bruger over-the-counter smertemedicin til bekæmpelse af kramper.

Del:
Kommentarer