Sådan får du recept med en online læge

Sådan får du recept med en online læge

Med blot et klik med musen vil du hurtigt indse, at receptpligtige lægemidler ser ud til at være let tilgængelige via internettet. Uanset om du er på udkig efter en prævention med medicinsk behandling eller smertestillende, vil du sandsynligvis finde et websted, hvor du kan købe det.

Vær forsigtig, når du vælger en hjemmeside til køb af receptpligtige medicin. Det er lovligt at købe et online lægemiddel, ifølge FDA, men apoteket skal være lovligt autoriseret til at sælge i USA, og en recept er stadig påkrævet.

Nogle websteder vil tilbyde en lægehøring online for at godkende den medicin, du søger, og skrive recepten, der skal udfyldes. Her er et par tips til at få denne recept med en online læge:

Bestem de symptomer, du har, og lav en liste for at diskutere med lægen. Undersøg den medicin du søger, så du er i stand til at tale med lægen intelligent om dosering og styrke.

Find et amerikansk licenseret apotek online, der tilbyder legitime sundhedsvæsen konsultationer. Gør en hurtig søgning af National Association of Pharmacy Boards, som anbefalet af FDA, for at fastslå, at den professionelle er licenseret til at skrive recept i USA

Betal gebyret i forbindelse med online lægeplanlægning og udfyld alle nødvendige formularer og kontaktoplysninger, der bliver bedt om af din valgte hjemmeside.

Rådfør dig med en læge via telefon for at diskutere sygdom, symptomer, sundhedshistorie og anmodet medicin.

Udfyld din recept. Det er lovligt at bestille en recept online, ifølge FDA, men det apotek du vælger skal have tilladelse til at dispensere medicin i USA. Legitime apoteker kræver en lovlig skriftlig recept.

Tips

Bekræft, at lægen og firmaet er autoriseret til at distribuere recepter i USA, inden de tilbyder kreditkortoplysninger.

Advarsler

Pas på internetapoteker, der forsøger at scam forbrugere.

Del:
Kommentarer