Sådan får du pas i to uger

Sådan får du pas i to uger

Fjorten dage synes at være for kort tid til at komme i form. Og hvis "Tilpasning passer" betyder det at gå fra Fat Albert ser til seks pakke abs og hoppelige pectorals, er to uger ikke nok tid. Men hvis du får pasform betyder det, at du styrker dine muskler, sænker din puls og ikke længere føler dig forpustet, er det nemt at opnå på kort tid.

Første ting først

Trin 1

Se din læge for at spørge, om der er nogen grund, du ikke kan udøve regelmæssigt. Følg det råd.

Trin 2

Få nogle behagelige træningstøj. Bemærk, at ordet er "Udklædning", "Ikke", "Udsmykning". En særlig beklædning er ikke nødvendig; bare nogle tøj, der ikke har noget imod at være svedige. Få din krop til at se godt ud, ikke dit tøj.

Trin 3

Vælg en aerobic øvelse. Løb, svømning og vandring er mest effektive. Walking er den enkleste, men giver det mindste antal aerobic fordel. Kørsel er hårdest på dine led. At købe et godt par løbesko kan minimere, men ikke eliminere, nogen skade. Svømning er nemmest på dine led - så længe du har det rigtige slag, det vil sige. Hold dig til et saksspark: Ben sammen, knæ løs, benene kører frem og tilbage. Spredning af benene ud til hver side og derefter bringe dem sammen igen, kaldet et frøskop, vil efterlade dig med 70-årige knæ, før du slår 30. Svømning kræver også en pool.

Trin 4

Træn to gange om dagen, i mindst 30 minutter hver gang, for at passe i to uger,. Træ i en afslappet måde om morgenen, men mere aggressivt om aftenen.

Stret dine muskler og led inden hver session for at undgå skade. Den mest effektive strækning begynder i "Üpolice pat down", holdning: krop lænet fremad med hænder på tælleren og ben spredt meget bredt bagud. Bliv ved med det for et tæller på 100. Sæt dine ben sammen, og tag et knæ fremad, op til et tal på 50. Skift knæ og tæl til 50 igen. Stå op lige og løft dine arme over hovedet og vrid din krop frem og tilbage, mens du sænker dine arme. Gentag dette mindst en gang. Start derefter din aerobic rutine.

Trin 5

Overvinde den sværeste hindring: Den panikede følelse får du efter 10 til 15 minutters motion. Dit hjerte er racing, dine vejrtrækninger er overfladiske og desperate, din ryg begynder at kløe, og en lille stemme i dit hoved taler om at gøre noget udover at træne. At komme over denne pukkel er nøglen til at holde fast i et træningsprogram. Gør det forbi dette, hver gang, og du vil blive succesfuld.

Trin 6

Undersøg din krop en time efter aerobic. Massage hvad der er ømt og strække ud, hvad der er stiv.

Trin 7

Tone dine muskler med isometrics, ikke en vægtløftemaskine. Koncentrere sig om fire muskelgrupper: lår, arme, mave og bryst.

Lig på ryggen med dine ben ud, ankler sammen. Stram lårmusklen i et ben, løft derefter din hæl og fod 2 tommer op og slip derefter på. Gentag dette mindst 10 gange. Så det andet ben. Dette vil tone din forreste lår.

Placer et rullet håndklæde under dit knæ. Brug dine benmuskler til at flade håndklædet op og ned, mindst 10 gange. Dette vil tone på bagsiden af ​​låret.

Trin 8

Sæt dig op med dine fødder på gulvet. Tag dyb indånding, og når luften når bunden af ​​lungerne, stram din maven og brystet. Hold pusten i 3 sekunder, slip derefter. Gentag 10 gange.

Trin 9

Stram og slappe af dine arme mindst 10 gange, og hold spændingen i 2 sekunder hver gang. Crumple up aviser med kun en hånd. Gentag mindst to gange for hver hånd, hvis du kan.

Del:
Kommentarer