Sådan får du NFL-spil strømmet til mit tv via internettet

Sådan får du NFL-spil strømmet til mit tv via internettet

Der er flere måder at se NFL på internettet. For at se alle spillene live, skal du betale for et abonnement via DirectTV - $ 350 på tidspunktet for offentliggørelsen. Hvis du er villig til at vente, indtil spillene er blevet spillet, skal du købe et abonnement på NFL Rewind-tjenesten og se spillene den følgende dag. Hvis din internetudbyder har en kontrakt med ESPN, kan du se NFL-spil på Watch ESPN-webstedet, men kun de spil, som ESPN har kontrakten til.

Trin 1

Slut computeren til dit tv. Den mest almindelige type forbindelse er med et HDMI-kabel, men du kan have en S-Video-forbindelse, en VGA-forbindelse eller endda en komposit videoforbindelse. Tjek dit tv's brugervejledning for at finde den passende tilslutningsmetode.

Trin 2

Tænd for dit tv og derefter din computer. Tryk på "Windows" -tasten og "P", og klik derefter på den ønskede visningsindstilling: "Kun projektor", "Duplikat" eller "Udvid skrivebord". Projektor sender kun et videosignal fra din computer til den eksterne enhed - i dette tilfælde dit tv; Duplikat viser den samme video på både computerskærmen og den eksterne enhed; Udvidet skrivebord giver dig en ekstra skærm til venstre eller højre for din computerskærm, så du kan have et websted med spilstatistik på computeren, mens du ser spillet på tv'et.

Trin 3

Log ind på hjemmesiden, hvorfra du vil streame videoen. For de betalte tjenester, angiv et brugernavn og et kodeord. For Watch ESPN, skal du blot oprette forbindelse til webstedet på watchespn. Vælg det spil, du vil se. Det strømmer derefter over internettet til din computer og vises på dit tv.

Del:
Kommentarer