Sådan får du lugt af cigaretter ud af din næse

Sådan får du lugt af cigaretter ud af din næse

Intet er mere irriterende end at have duften af ​​cigaretter fast i næsen. Dette fænomen skyldes dels, at de kemikalier, der findes i cigaretrøg, absorberes i din slim eller næsepassage. Kemikalierne har tendens til at blive ved i din næsehulhed, hvilket forårsager, at du lugt kontinuerligt cigaretter. Dette kan ske for rygere eller brugte røgere. Selv om der er masser af hjemmemekanismer for at få duften af ​​røg ud af et hjem, er det nogle gange svært at få lugt af cigaretter ud af din næse.

Fjern den fysiske lugt af cigaretrøg fra dit miljø. Selvom aromaerne sidder fast i næsen, er det bedst at fjerne røgluft fra dit hjem eller bil.

Spray lugtreducerende spray i din bil og hus. Kast askebægre eller andre opbevaringsenheder til dine brændte cigaretter.

Placer air fresheners i hele dit hjem og i din bil.

Vask din mund ud. Da lugtesansen og smagen er forbundet, kan du fjerne nogle dvælende aromaer ved at vaske ud munden. Brug mundskyl for at fjerne enhver lugt, der sidder fast på din tunge, tænder eller tandkød. Derefter forbruge et par mynter for at opfriske din mund.

Blæs næse et par gange. Hvis cigaret lugten sidder fast i slim, kan du hjælpe med at blæse din næse for at fjerne slimhinden i næsens front.

Undgå at ryge eller være omkring rygere i et stykke tid. Afslutte ophobningen af ​​cigaret lugt omkring dig vil hjælpe din næseborene rydde op døde celler og slim. Over tid bør dette minimere den fastlåste cigaret lugt i din næse.

Tips

Hvis duften af ​​cigaretter stadig er fanget i din næse over en længere periode, som f.eks. En måned, skal du muligvis konsultere en læge. En læge vil undersøge indersiden af ​​din næse for at se om der er nogen abnormiteter, der kunne fange cigaretter lugt.

Del:
Kommentarer